Ett färdigt vattengympa-pass gratis!

Allt det här får du gratis

Skrivet och ritat FÄRDIGT program

Det är bara att printa ut och sätta i plastfickor.

Spellista på Spotify

Med tiden har de här låtarna blivit tidlösa.

Video-genomgångar

Varje låt och alla rörelser gås noga igenom.

Förbättrad ledarteknik

Bli bättre både ergonomiskt och pedagogiskt.

Ny version färdigt pass gratis - vattengympa

Ett färdigt Vattengympa-pass som funkar

Det färdiga vattengympa-passet du får heter Eurovision 2019 som vattengympa. Det bygger enbart låtar från Eurovision 2019. Nu när det gått några år har de blivit tidlösa så bra är de.

Det du får är ett medelpass som går att anpassa till alla slags intensiteter. Det är utformat för axeldjupt vatten och innehåller en del med flytredskap. Jag utgår från s.k. korvar. Du kan alltid anpassa efter de redskap du har. Rörelserna vid väggen går att utföra utan stång.

Jag vet att passet funkar i 30-34 grader. Har du kallare bassäng behöver du troligtvis öka intensiteten något. Passet är ca 45 min.

.
Testimonials

Goda ord om det färdiga vattengympa-passet

Avslutningsvis är det alltid bra att kolla vad de som laddat ner det färdiga vattengympa-passet före dig har att säja om det.

Du är mycket pedagogisk och lär ut den rätta känslan, som jag tycker att dagens vattengympaledare saknar.
Birgitta H
Ulricehamn
Du är ju underbar, hörde inte musiken men behövs ju inte då du har musiken i kroppen och rör dig som i vatten! Nu hade jag lagt in musiken i min telefon som jag försökte synka dig med och det funkade bra.  Startlåten är bara så bra, den har jag nu tagit med i mitt pass för Reumatiker! De behöver dansa loss lite!
Agneta B
Västerås