Blogga bra varje dag – Blogga100

 

I bloggens barndom, när det nu var, i början av 2000-talet? bloggade jag bra nästan varje dag på bloggen Antirynkgympa. Finns den ens kvar på nätet? Historia. Jag eller du får kolla. Googla lite. Nähä, finns inte mer. Jaha, då får jag börja om. Jag vet ännu bättre nu. Blogga bra varje dag! #blogg100 varje dag!

Nu är det nu och jag har fortfarande så mycket bra att blogga om. Men inte bloggar jag varje dag. Då slumpar det sig så att bloggutmaningen Blogg100 dyker upp i mitt flöde. Och börjar idag, onsdag 1 mars 2017. Blogga varje dag i 100 dagar från och med nu. 

Kanske råkar någon annan som behöver just en sån här vänlig spark i baken för att få gjort det som pockar på att göras. 

Jo, såklart det finns en facebook-grupp för Blogg100 också. Och det utmärkt bra att hänga på bloggutmaningen även längre fram i de 100 dagarna.  Nu är det första steget taget. De små stegens mirakel. Det gillar vi. Vilket litet steg ska du ta nu?

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.