Slappna av på djupet med syntonics OnLive med Lisel Humla

Slappna av med Syntonics OnLive

Slappna av och slappna av. I min värld, Rörelse i vila-världen, är avslappning en bieffekt av det vi gör, eller låter bli att göra. Om det tilltalar dig har du här en unik möjlighet att slappna av

Det här blogginlägget är i princip rakt av det nyhetsbrev jag precis skickade ut till de som vill ha det. Kanske vill du också tillhöra den kloka gruppen. Då beställer du lätt och självklart gratis den tjänsten här och nu.

Därför hittar du här mer av allt det vettiga och välgörande som jag sprider i världen:

  • Hur du gör ditt smörgåspålägg nyttigare utan att det märks
  • Tips på vattengympa-rörelser och hela vattengympa-program
  • Plus en kurs i YouTube-etikett.

Men först tillbaka till avslappningen.

Slappna av på djupet med syntonics OnLive med Lisel Humla

Syntonics OnLive

Världspremiär är ett av mina favoritord. Som jag bara använder när det verkligen är en världspremiär. Och inte har du väl varit med om Syntonics OnLive förut? Men visst blir du nyfiken på att uppnå riktigt djup avslappning med Syntonics OnLive

Jag har inte gjort nån bild än för Syntonics OnLive liknande den här för

Rörelse i vila online blir ny Syntonics OnLive.

okej då, för ett år sedan var det världspremiär på Rörelse i vila online. Vilken fungerande förvånansvärt bra att vara med på. Eller vad säjer du som var med då? Det vore så roligt för mig om du hörde av dig till mig och berättar något du minns från de pionjär-sessionerna. Ett sådant minne hittar du i presentationen av Syntonics OnLive. Som anordnas av Föreningen Rörelse i vila. En föreningen så värd att vara medlem i…

Kanske lika bra att du som blir nyfiken klickar dig vidare och får en underhållande introduktion. Om inte annat för att få förklaringen till varför vi nu kallar det OnLive istället för Online…

Bare en sak till, det är på söndag kväll den 30 januari 2022 som du kan vara med på världshistoriens första Syntonics OnLive. Läser du det här senare kan du ändå klicka och kolla dina möjligheter…

Smartaste smörgåspålägget

Hur vanligt är det inte att vi äter smörgås till frukost i vår del av världen? Vad mer vi nu än äter till frukost eller till brunch som det har blivit hemma hos oss där vi kör periodisk fasta så kan maten alltid bli smartare. Jag blev så himla nöjd när jag kom på det här knepet att få in olivolja i vår förmiddagsmat. Jag förstår att jag inte är den första som kommit på det här knepet. Jag är så nyfiken på att höra om du också kommit på det eller har något annat elegant trick för att få in den så välgörande olivoljan i din frukost. Det smartaste är kanske när vi kan få in det även till mer kräsna frukostätare i vår direkta närhet.

Det är så kletigt och opraktiskt att hälla olivolja på smörgåsen, eller hur. Och vad ska jag annars hälla den på? Vi har inget annat där det passar och håller sig på plats. Det kanske du har. Berätta för mig!

Vi har nästan alltid någon form av färskost på vårt bröd (som inte heller är som vanligt bröd). En del lyxiga färskostar, valnöt är min favorit, är uppvispade. Det väckte idén i mig att vispa upp även annan färskost och för att det skulle gå smidigare med skeden hällde jag i lite olivolja. Vips var det smupersmarta receptet och uppgraderingen skapad.

Det blir så mycket lättare att bre och så mycket godare. Plus så mycket nyttigare. Lite olivolja av god kvalitet till dina måltider är ett hälsotips i princip alla kan omfamna.

Gör din färskost så mycket nyttigare utan att det märks...
Foto av Nataliya Vaitkevich från Pexels

Jag tror vi kan göra våra bruncher till en följetong i nyhetsbreven från mig. För Longevity som livsstil (obs, sidan håller på att skapas) är ju min grej. Kanske även din…

Vattengympa-tipset

Bland alla er som får de här nyhetsbreven finns många aktiva, blivande eller vilande gruppträningsinstruktörer, särskilt i vattenträning. Många av er är också med i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer.  Välkommen att titta in där och sprida lite goda vibbar. 

Men man ser ju inte allt som flödar på i Facebook och alla är ju faktiskt inte med där heller. Och det jag tipsade om där häromdan kan vara kul för vem som helst som gillar att titta på andra som rör på sig. Vänta lite, det där sista lät ju som idrottspublik. Här kan vi istället bli träningspublik.

Den amerikanska onlinetjänsten Fitmotivation är helt fantastisk för oss som instruerar vattengympa. Där kan vi prenumerera på att regelbundet få videos plus instruktioner på nya pass. Det räcker långt att bara titta på deras korta introduktioner för att få inspiration till att förbättra vårt eget arbete. Hela tiden.

Det jag tipsade om häromdan var dels att Fitmotivation har en gratis spellista på Youtube med hela pass. Otroligt generöst. 

Nu kommer egentligen det bästa tipset som gäller alla oss som emellanåt nyttjar YouTube. Vi lägger till ett bonus-tips här som jag glömde i mejlet. Ser du den vita ringklockan uppe till höger på bilden här ovan? Den har jag klickat i för att YouTube ska plinga till när FitMotivation lägger upp en ny video. För det vill vi ju som är instruktörer i vattenträning inte missa…

Vett och etikett på YouTube

Jag vill tipsa/påminna om hur vi som tar del av Youtube-videos kan visa vår tacksamhet på olika sätt. Vi har två spår där. Spår 1 är vad alla kan göra. Spår 2 är vad de som har ett Youtube-konto kan göra.

Spår 1 för alla
  • Titta på videon flera gånger, ju större del av videon desto bättre.
  • Låt reklamen i början spela klart om det finns reklam. Jag vet att det är tålamodskrävande men gör nåt annat under tiden.
  • Dela videon vidare på olika sätt, t ex på Facebook.
  • Skaffa dig ett gratis YouTube-konto så du kan följa även Spår 2 och få ut det bästa av att använda YouTube.
Spår 2 för dig som har ett gratis YouTube-konto
  • Prenumerera på kanalen.
  • Gilla, dvs ge tummen upp.
  • Kommentera, om så bara med ett tack.

Det här blev ju rena rama kursen. Så då tar vi ett examensprov direkt. Karar du följande så har du YouTube-vett och etikett.

Klicka dig till min YouTube-kanal Lisel Humla – Urforma nu direkt till videon (16 sek) Kom igång med din vattenträning. Ja, det är en av mina fantastiska döttrar du ser, Norea Humla. Hon kan bland alla sina meriter även titulera sig vattengympaledare. Säjer stolt mor. Var du en av dem som tränade med mig när hon eller hennes syster var i min mage eller runt mina ben, hör av dig och berätta om dina minnen från den tiden.

Väl på YouTube se till att klara av så många som möjligt av punkterna här ovan. När du stöter på svårigheter och behöver höja din kompetens så gör du det. Det är sånt som gör att vi växer och utvecklas. Hela livet. Longevity som livsstil! Jag länkar dit bara för att jag själv ska få ändan ur och uppdatera sidan. Undrar vad du ser när du klickar dig till Longevity som livsstil…

Vad kul det ska bli  att se alla era Tummen upp och positiva kommentarer på mitt YouTube. Kanske lägger du märke till att min YouTube-kanal har minst 100 prenumeranter. Det är helt otroligt. Den milstolpen nådde jag alldeles nyss. Jag är så tacksam. För mig är det många människor som valt att följa min kanal. Visst vore det kul att vara del av att det blir än fler…

För att det ska bli lättare för dig så får du här videon vi pratar om direkt serverad här:

Kom igång med din vattenträning

Har du tänkt som jag just gjorde? Norea och jag skulle kunna skapa ett svenskt FitMotivation…

Avslutningsvis kan vi slappna av

Jag hoppas att du tycker om att ta del av mina nyhetsbrev. Det är roligt att skriva dem. Ser fram emot att hålla kontakten.

Din Lisel Humla

Ps. Det gick ju bra att göra om ett nyhetsbrev till blogginlägg. Men för säkerhets skull är det nog bäst att du också prenumererar på nyhetsbrevet…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.