Din insomningspodd Sov med mig är alldeles ljuvlig

Din insomningspodd är alldeles ljuvlig

Ja, jag har fått Sandras tillåtelse att dela hennes berättelse och bekännelse. Vad ska hon bekänna månntro? Och vad är det hon lyssnar på? Och hur kan du som blir nyfiken på att att veta mer om Sandra som sångpedagog och sångterapeut? Du får svar på alla mina frågor här nedan. Varma hälsningar även från mig, er fröken Humla som gör podden Sov med mig…

"Din insomningspodd är alldeles ljuvlig" En lyssnares berättelse och bekännelse. Om podden sov med mig

Käraste fröken Humla!

Varmt tack för att jag får somna med dig varje natt! Din insomningspodd är alldeles ljuvlig! Själv brukar jag börja natten med att läsa en stund i sängen, innan jag sätter igång ett avsnitt av Sov med mig. Din rörelse i vila har jag testat många gånger och övningarna är alltid så bra utformade och fint förmedlade. Men alltsom oftast hör jag till den grupp som du ibland nämner, som somnar långt innan rörelse-biten startar. Det är också skönt!

Må bra med sång och diafragmassage

Själv är jag sångpedagog och sångterapeut och uppskattar därför särskilt de senaste avsnitten, som handlar om andning och diafragmassage! Liknande aktiviteter pysslar jag själv med från perspektivet ”må bra med sång”.

Fumlade lite med att hitta mobilen

Dessvärre är detta inte bara en lycklig feedback, utan även en olycklig bekännelse. I natt när jag vaknade vid 4-tiden, så tänkte jag ”Åh, vad mysigt, nu får jag lyssna en stund på Lisel, så somnar jag strax om!” Jag hittade mobilen och fumlade lite med att hitta podden och senaste avsnittet och innan jag visste ordet av, så stod en rad stjärnor på skärmen och mobilen tackade mig för att jag hade lämnat ett omdöme. Ack och ve och hemska tanke! Vad hade jag nu lämnat för betyg? Jag skyndade mig att ge en femma och hoppas innerligt att jag inte råkade skicka ett dåligt betyg utan att veta om det!

Jag hittade stjärnorna

I morse när jag vaknade, så försökte jag hitta tillbaka till stjärnstället på min iphone, för att kunna utröna vad som hände i natt, men icke sa nicke. Jag hittade stjärnorna, men vet inte hur jag ska kunna ställa något till rätta – eller om det ens finns något att ställa till rätta.

Så OM du har fått ett dåligt betyg under den gångna natten, så vet du att det bara var en stackars sömnig människa som inte visste vad hon råkade göra!

Riktigt glad midsommar!
Varma hälsningar från Sandra

Vill du också må bra med sång…

Då kollar du in Sandra Lindqvist och hennes Sångverkstad här:

Sandras Sångverkstad

Vill du också ge stjärnor och lämna omdöme

Jag börjar med att ge 5 stjärnor och ett stort tack till Sandra Nyqvist som härmed också var den första Sov med mig-lyssnaren som gästbloggat här på Urforma nu. Men förhoppningsvis inte den sista. Sandra mailade till mig. Det kan du också göra.

Sandra lyssna via pod-appen apple Podcasts. Den appen är den enda som jag känner till där du kan sätta betyg med hjälp av stjärnor plus skriva med egna ord. Så här såg det vid tillfälle ut för Sov med mig-podden. Tack!

Om du inte använder Apple Podcasts

Jag vet faktiskt om du kan använda apple Podcasts om du har Android. Det kan säkert nån upplysa mig om. T ex genom en kommentar här under…

Det finns ett ännu bättre ställe att sätta stjärnor och ge omdöme på Sov med mig-podden. Och det är direkt på Google. Mycket kraftfullt. gör du det påverkar du världen. Till det bättre.

Jag har gjort iordning ett formulär till dig som kanske hellre vill höra av dig direkt till mig med dina upplevelser, funderingar och förslag. Om det är okej för dig använder jag gärna citat från det. Där hittar du också länken direkt till Google för att tala om för världen vad du tycker är bra med podden Sov med mig. Eller så hoppar du direkt dit som Lovisa gjorde. Nu finns det ett svar från mig där också. Kolla får du se...

Er insomningspodd tackar och hälsar

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.