Julkalender med minigympa på Facebook

Julkalederomslagsbild

24 små filmsnuttar med minigympa! I en Julkalender på Facebook. Det är min julgåva till världen i år. Jag blev så inspirerad av en Tränings-julkalender på Facebook att jag ville göra en själv. Med sånt jag kan. Tränings-Julkalendern ska ge träningsutmaningar. Jag ska lära ut som små rörelsetrix för att bli mer levande. Jag hittade en kalender till på facebook, lite i samma anda men ändå inte. Det är en adventskalender för att uppmuntra till att göra goda gärningar. Jag har anmält mig till båda. Och så till min då.

Alla filmsnuttar är inte gjorda. Men jag ska ju bara lägga ut en om dan så det ordnar sig ju. Eftersom jag ofta går upp väldigt tidigt har jag bestämt att varje filmsnutt ska läggas ut kl 6 på morgonen. Kanske är lite sent? Nåja. Vi ska inte överdriva. Varje filmsnutt ligger kvar så det går att titta och träna när som på de filmsnuttar som är utlagda. Förhoppningsvis behövs inte filmsnuttarna så länge utan de rörelser du gillar gör du till dina egna.

Similar Posts

4 Comments

    1. Tack John. Jag har lärt mig så mycket från din sajt.Det blir synergi. Det som är bra för mig blir bra för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.