Blogg-presentation och blogg-statements

Just nu, i juli 2017 är jag med i Facebook-gruppen Bloggsuccé – För bloggande företagare. Jag har hängt med hyfsat de första dagarna. Jag brukar börja bra och sen krokna snabbt och lägga av i den här typen av draghjälp hur bra syftet än är och hur väl jag än behöver draghjälpen. Den här gången är det annorlunda. Jag har kommit in och upp på banan! Pågående uppgift handlar om blogg-presentation. Jag tar mig dit med hjälp av några blogg-statements.

Den levande bloggen

Bloggen är den mest levande delan av en sajt. Det händer nåt helst mest hela tiden. Lite som en tidningssajt. Fast kanske inte som aftonbladet.se utan mer som en tidskrift med mer reflekterande artiklar. Jag gillar tanken på bloggar där flera olika skribenter skriver i samma blogg, typ en föreningsblogg eller företagsblogg med flera anställda. Det här är en blogg där jag, Lisel Humla Liselott Sjöstedt skriver blogginläggen. Jag ska verkligen ta till mig tanken att vi är fler som skriver här. Det blir till att se till att firma växer.

Den personliga bloggen

Jag gillar också tanken på att bloggen är personlig. Att texterna präglas av mina tankar och känslor. Faktatexter vill jag helst ha på andra sidor på sajten. I bloggen kan jag reflektera, fördjupa mig, spinna vidare mer fritt, gärna med utgångspunkt från det jag presenterar i övrigt på sajten. Du har väl varit på förstasidan?

Frisk och lycklig nu och sen

Det skiljer inte så mycket mellan mitt liv och det jag gör i mitt företag. Jag vill leva frisk och lycklig och öka sannolikheten för att kunna fortsätta leva frisk och lycklig. I mitt liv gör jag det för mig själv (och mina närstående). I mitt företag gör jag det för mig själv och för dem som vill göra det tillsammans med mig. Genom att ha två mål; ”frisk” och ”lycklig” blir det en skärningspunkt mellan dem som förstärker dem var för sig och tillsammans. Tidsaspekten bidrar och till förstärkning. Liksom att leva i det friska och lyckliga tillsammans med andra. 

En blogg-presentation 

Så det är det bloggen handlar om; att leva frisk och lycklig nu och sen. Mina personliga reflektioner över att leva frisk och lycklig samt öka sannolikheten för att fortsätta leva frisk och lycklig. Skrivande är också förstärkande. Att skriva för att andra ska läsa och inspireras stärker också skribentens uppsåt. Tack till mig själv, tack till dig som läser och tack till alla som är med i Linda Hernestal Da Silvas Facebookgrupp Bloggsuccé – För bloggande företagare.

Jag hoppas du som läst det här vill fortsätta läsa mer i den här bloggen. Det finns olika sätt att underlätta det. Prenumerera på blogginlägg är väl det bekvämaste. Hoppsan, jag behöver lägga till en sån möjlighet här. Följa Urforma på Facebook är också ett sätt men mer hänvisat till slumpen.

Här är jag häromdan på stan

Lisel Humla Sjöstedt juni 2017Och så här kan jag, Lisel Humla Liselott Sjöstedt se ut i en riktig nära selfie, fokuserad, osminkad och ofiltrerad häromdan på stan. Frisk och lycklig. Tillsammans med människor jag tycker om. Jag behöver inte le för att vara lycklig. Men det är ett annat blogginlägg.

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.