Hemmagympa online tillsammans

Här kan du undersöka vad Hemmagympa online med Fröken Humla är för något. Du kan läsa, titta och lyssna och träna direkt här och nu.

Möjlighet att gympa hemma är ibland extra viktigt! Gympa är gemenskap, hälsa och glädje. Hemmagympa online är ett komplement till att gympa tillsammans i samma lokal, vare sig det är i en bassäng eller på ett golv, sittande eller stående.

För dig som saknar vattengympan har du här det näst bästa. Fröken Humla gör sitt bästa att få fram de välgörande egenskaperna från vattengympan även på land och att skapa gemenskap även online.

Kolla in vad Hemmagympa online är

Är du här första gången vill du kanske först kolla in vad Hemmagympa online är för nånting. Då är det bara att klicka igång videon så ser du hur de olika gymporna går till. Det är tre korta videor på rad…

Prova på Sitt ner-gympa till klassisk musik
Prova på Stå upp-gympa med Fröken Humla
Prova på Ansiktsgympa med resultat

Dags att Hemmagympa online här och nu

Kolla gärna om det finns några möjligheter att testa gratis live Hemmagympa online när du ser det här. Inför varje terminsstart kan du prova på så många pass du vill gratis. Klicka dig bara till vårt På gång-kalendarium och se ifall du hittar några

Våra silverterminer är följande 2021:

  • Vinter, den 1 februari – 31 mars
  • Vår, den 1 april – 31 maj
  • Sommar, den 14 juni – 15 augusti
  • Höst, den 1 september – 31 oktober
  • Vinter, den 1 november 31 december

Hemmagympa i väntrummet direkt

Medan du funderar på att bli betalande medlem kan du få tillgång till ett urval utvalda träningspass i vårt Väntrum.

Gympa-gemenskap online är grejen

Oavsett orsak till att gemensam gympa i samma lokal inte är möjlig så är hemmagympa online en räddning! Det finns naturligtvis hur mycket träningsvideor som helst online och i hemmagympa online med mig Lisel Humla kommer du att få tips på andra videor du kan träna med som komplement. Men att gympa hemma online tillsammans kommer att ge dig så nära känsla som möjligt av gemenskap och rörelseglädje du nu inte får i gemensam gympa i lokal. Det ökar sannolikheten att din träning blir av. Du vet hur bra det är.

Lisel Humla på silver-nivå
Fröken Lisel Humla hemmagympar på silver-nivå

Hur går Hemmagympa online till?

Du har (minst) två olika sätt att hemmagympa online mer exklusivt med mig. Det är dels live-gympa vid olika där innehållet efteråt blir inspelat och tillgängligt för egen träning. Frågan är om det inte också blir live eller nästan live när vi träffas före och efter gympan på bestämd tid för lite småprat och sen kör själva passet på YouTube däremellan. Då får vi bästa kvalitet på gympan och mesta känsla av gemenskap.

Lyssna på starten av Hemmagympa online

Här kan du lyssna på ett kortkort Hemmagympa-pass. Det är samma pass vi körde i P4 Radio Stockholm måndag den 23 mars 2020. Tycker du att det ska vara med Hemmagympa i radio berätta det för lämplig radiokanal!

Hemmagympa i radio

Hemmagympa onlines historia

Det 1:a live-passet ligger alltid ute för fri träning. Ett historiskt dokument! Precis som du alltid kan träna gratis med videon Triceps-tajm.

Om jag får säja det själv var gympan fantstisk redan då. Och tekniskt blir vi bara bättre och bättre!

Det här passet är alltid gratis och fritt tillgängligt

Så här blir du Silver-medlem

Hr kan du läsa mer om hur du blir silver-medlem.