Vattenträning – utbildning & inspiration

Här finns resurser för dig som är eller vill bli gruppträningsinstruktör för vattenträning. På ett mer djupgående plan även om vi jobbar på axeldjupt vatten. Gillar du uttrycket filosofisk friskvård har du kommit rätt. Oavsett träningsform tror jag, Lisel Humla att de 3 smarta ledartips du får av mig kan inspirera dig…

Fröken Humla

För instruktörer i vattenträning

Nu har du kommit till någonting kul på svenska för instruktörer i vattengympa eller vad er form av vattenträning kallas. Vare sig du är aktiv eller blivande instruktör i någon form av vattengympa/vattenträning finns här mycket att hämta.

Letar du efter färdiga pass har du till exempel kommit rätt. Nätverk och gemenskap hittar du också här. Vill du utvecklas som instruktör finns minikurser, workshops och studiegrupper främst online. Men offline är också en möjlighet…

Vill du grundutbilda dig? Då rekommenderar jag att du certifierar dig via AEA i Sverige. För att sedan också upprätthålla din AEA-certifiering funkar flera av de kurser du hittar här. Just det, kurserna här funkar också som förberedelse för att lättare kunna klara certifieringen.

Konsult

Ska ni ha inspirationsdag, kickoff eller vill ha skräddarsydd utbildning inom vattenträning på er anläggning eller i er organisation? Hör av er så ser vi vad vi kan komma fram till.

Kurser

Online har vi allt från lärorika färdiga pass via minikurser och workshops till mer djupgående studier över tid. Vad vill du börja med?

Nätverk

Vattengympaledare som vill mer

Kontinuerlig gemenskap med kollegor för att utvecklas tillsammans som instruktörer i vattenträning. Är du med i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer än? Klicka dig dit och se vad som är på gång.

Nya färdiga pass

Efter världspremiärerna för passen Aqua Cirkus Opera och Aqua Party Mello-vision på Svenska Badmästareförbundets H2O Inspirationsdagar 2023 har de nu blivit både färdigt pass och kurs för instruktörer i vattenträning. De finns på Fröken Humlas Lärplats där det också går att smygtitta på videoklipp.

Och mera aktuellt

Bästa sättet att såväl höja din kompetens, göra nya insikter, få massor av både små och stora tips och trix samt få ditt nästa vattengympapass gjort är vår nya serie med kurser online: Minst ett färdigt vattengympapass för instruktörer. Kurser som riktar sig till både aktiva, blivande och vilande gruppträningsinstruktörer. Utbildningsbevis av olika slag finnes.

Du hör på titeln att du kommer att kunna plocka ur flera olika pass ur kursmaterialet. Det finns också en förklaring till att vi lägger till ordet instruktörer på slutet. Vi har även börjat säja kurser med Hemma-vattengympa för privatpersoner som har möjlighet att träna på egen hand med en skärm på bassängkanten.

Våra minikurser och workshops online är korta och du gör dem antingen på egen hand när du vill eller när de går live. Till dem kan du lägga till ett teoretisk prov och får du godkänt kan du använda det som utbildningsbevis om du vill och/eller behöver.

För att hålla koll på det såväl det senaste som det mest intressanta på fronten rekommenderas det som skrivs i bloggen om vattenträning liksom att vara aktiv i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer.

Färdigt pass GRatis

Färdiga pass för vattengympa är det många som letar efter. Och det finns här. Men kanske är det bäst med halvfärdiga pass. Som du själv slutför och sätter din personliga touch på.

Minikurser online

När du känner att du vill pigga upp dina pass och din kompetens snabbt och lätt. Ibland går det att vara med live eller så gör du det när det passar dig.

Kurser online

Nu finns kurser online där du dels får och kan skapa minst ett färdigt vattenpass eller kan hämta inspiration på olika plan. Utbildningsbevis går också att få. Om du klarar proven…

Minikurser och workshops online

Just nu erbjuder vi en gratis minikurs du gör i din egen takt online och en workshop som du kan vara med på gratis live och därefter köpa den. Vi har klurat ut lite olika köpvillkor som verkligen ska motivera dig att verkligen göra workshopen och ta med dig kunskapen in i dina egna pass.

Minikurs online

Bli bättre på spotify

Här kommer det att stå sånt du vill veta innan du kollar dina möjlighet att köra den här minikursen. Sen klickar du bara på knappen så kan du börja minikursen/workshopen direkt. Är det någon som har sagt att den är gratis…?

Workshop online Live

starta ditt pass bättre

Kommer snart att finnas tider igen! Det är gratis att vara med live. Därefter kan du köra den på egen hand. Det går till och med att göra prov på den så att du kan få ett utbildningsbevis.

Kurser online med färdiga pass

Bästa kombon. Du får minst ett färdigt pass i varje kurs i serien minst Ett färdigt vattengympapass för instruktörer. Förutom färdiga pass kan du också plocka hur mycket inspiration som helst ur varje kurs. Kurserna passar såväl aktiva som blivande och vilande instruktörer i vattenträning. Både som introduktion, inspiration och vidareutbildning. Utbildningsbevis av olika slag går också att få. Om du klarar proven förstås. Och allt detta hittar du på Fröken Humlas Lärplats…

Kurer online för instruktörer i vattenträning

Vad dina kollegor säjer…

Vill du också stå med här med dina goda erfarenheter från samarbete med mig i någon form vad gäller vattenträning? Du kan skriva direkt till mig via Kontakt-sidan. Tack på förhand.


Har tittat i efterhand på första föreläsningen om HIIT. Mycket bra och viktiga lärdomar. Jag leder olika grupper på Vattnets Hus i Ängelholm. En grupp är HjärtLung-föreningen där dessa aspekter är mycket viktiga.
Anne Nilsson
Här skulle dina goda ord från samarbete med mig vad gäller vattenträning kunna stå. Du bestämmer själv hur mycket av ditt namn som ska stå och vilken bild, foto av dig eller nåt annat fint. Hör av dig!
Ditt namn

Lisel måste vara en av de bästa vattengympaledarna. Både när det gäller att leda vattengympa och andra instruktörer. En mer medryckande, pedagogisk och energigivande instruktör får du leta efter.
AnnKatrin Noreliusson
En plats kvar för en konstruktiv och trevlig recension av det vi gjort tillsammans vad gäller vattenträning. Kanske att du vill ha länk med till din egen verksamhet. Det går bra. Hör av dig!
Ditt namn

Mer Urforma nu

Avslutningsvis, får det lov att vara något mer idag…?

Longevity-gympa med Lisel Humla. Urforma nu
Gympa
Syntonics online med Lisel Humla
Syntonics
Longevity
Somna med poddar och må bra
Poddar