som du får för att du är intresserad av insomningspodden Sov med mig.

3 x 3 tips för ditt sovrum

Först är här de 3 x 3 tipsen för att göra ditt sovrum än mer sömnvänligt. Du kommer att känna igen det mesta men det finns alltid något du kan ta till en aningen högre nivå. Allt kan alltid bli bättre.

Sömn-poddtips

Här hänvisar jag direkt till mig själv. Först genom att visa dig vägen till mitt blogginlägg Poddar att somna till – hur funkar det? Det är inte några tips på själva tekniken att lyssna utan är mer på ett filosofiskt plan om vilka slags poddar som har förutsättningar att fungera som insomningshjälp.

Bonus-present

Ordet filosofiskt påverkar mig så starkt att jag vill dela med mig av en av mina favorit-poddar att somna till: Theory & Philosophy. En förtjusande ung och kunnig man som med blid och lugn stämma pedagogiskt och systematiskt går igenom varenda filosofisk teori du kan tänka dig. Jag tror hela tiden jag ska lära mig något genom att lyssna men jag somnar fortare än kvickt. Ska vi säja att vi tror på teorin att det går att lära sig under sömnen. Du hittar Theory & Philosophy i alla podd-appar. Här får du en länk även till hans YouTube-kanal så du kan se att han ser ut som han låter. Bara en sån sak.

Gör så här för att lyssna på poddar

Jag har en plan på att göra en egen minikurs för jag är en sån snäll och bra fröken. Men till dess tar jag hjälp av vad andra gjort. Du skulle naturligtvis kunna googla själv men här har jag gjort ett urval som jag hoppas kan vara till hjälp om det behövs. Nu när jag har letat åt dig inser jag än mer att jag behöver gör den där Lyssna på poddar-kursen. de här sidorna var det bästa jag kunde hitta:

Det här är Podcasts | Poddtoppen.se

Lyssna på poddar – hur gör man?

Fortsättning följer

Nu kommer du med på min maillista och får trevliga nyhetsbrev emellanåt. Du får gärna höra av dig om du har frågor och funderingar om sånt här. Kanske känner du till att jag håller på med annan klurig och annorlunda gympa. Rör du på dig under dagen är det är det lättare att somna på kvällen sa Fröken Humla snusförnuftigt. Blir du nyfiken kolla in Träna med Fröken Humla…

Longevity-kollen med Lisel Humla