Kul att du hittat hit. Då är du säkert intresserad av att livestreama bättre på Facebook. Vad säjs om att vi tillsammans, blir bättre på att livestreama på Facebook. Vi, du och jag och alla andra som också hittat hit eller hittat till Facebook-gruppen Vi som livestreamar bättre.

Livestreama bättre

Vad och varför är Vi som livestreamar bättre?

För det första, grupper är det som gäller på Facebook. Facebook premierar det som händer i grupper. För det andra, livestreama är det som gäller på Facebook. Facebook premierar de som livestreamar. Vad blir det? Svar: Facebook-gruppen Vi som livestreamar bättre. En grupp där vi kan peppa, coacha och utbilda varandra. Gruppen är alldeles ny. Att den finns kommer sig av följande.

Vem har startat gruppen och varför?

Det är jag, Lisel Humla Sjöstedt, fröken Humla som startat gruppen. När det här skrivs är det våren 2020 och Coronakrisen drabbar oss hårt. I en grupp på Facebook, Småföretagare i Sverige uppmuntrades de som ville att lära ut olika färdigheter genom att livestreama. Så jag livestreamade om att livestreama bättre. På den vägen är det. När du sänder live skapar du en relation till den som tittar. Relationsmarknadsföring. Nu när vi inte kan träffas ansikte mot ansikte på samma sått som tidigare får vi alla förstärka vår förmåga att lyckas online.

Lisel Humla på silver-nivå
Våga leka och ha distans till sig själv är bra när du ska sända live

Fröken Humla började livestreama 2017

Jag började livestreama sommaren 2017 då jag hoppade på en internationell utmaning på Facebook. Jag har har fortfarande Facebook-vänner från den tiden över hela världen. Där väcktes mitt tycke både för att sända live och att vara med i utmaningar.Och jag är verkligen en fröken. Jag har försörjt mig offline som gruppträningsinstruktör och utbildare och haft främst olika organisationer som kunder. B2B helt enkelt. I princip allt det föll när coronakrisen slog till. Då först insåg jag att det är att lyckas online som gäller. Den 16 mars 2020 körde jag mitt första hemmagympa online-pass. Live förstås.

De enda livesändningar från Facebook jag kan bädda in här är det som jag sänt från min företagssida. Så vi tar ett kort eftersnack till Hemmagympa som exempel på hur du kan använda livesändningar.

Varför ska du vara med i gruppen?

Självklart för att du vill bli ännu bättre på att sända live online. Du inser fördelarna av att skapa och underhålla relationer med dina kunder och blivande kunder. Nu när vi distanserar oss socialt och fysiskt från varandra blir livestreaming än mer både viktig och effektiv.

En Facebook-grupp som underhålls och används på ett schysst och demokratiskt sätt kan få dess medlemmar att höja sig på flera plan, kunskapsmässigt och socialt. Du skapar kontakter och lär dig så mycket mer än att bara livestreama bättre.

Att hänga i olika grupper på Facebook och nätverka är en viktig aktivitet för företagare som vill lyckas online. Det är så du har hittat hit.

Vad händer i en sån fantastisk Facebook-grupp?

Till att börja med är det vi som är med i gruppen som ser till att det som händer, händer. Det jag kan bidra med är erfarenheter från aktivt deltagande i ett flertal grupper, främst amerikanska. De erfarenheter jag har därifrån plus mitt liv som gympafröken och gympafröken-utbildare och alla annan pedagogisk erfarenhet och utbildning som ligger och bubblar i mig vill jag experimentera med i just den här gruppen!

Vi kommer att livestreama och coacha varandra i en trygg och utvecklande miljö. Du kommer att få göra reklam om din egen verksamhet. Nätverkande och samarbete är en grund för allt i gruppen. Det är inte min grupp. Det är vår grupp. Vi kommer att använda de smarta tekniker vi har lärt oss i våra liv för att skapa en konstruktiv och utvecklande grupp.

Dags att börja livestreama bättre!

Vill du vara med? Gå med då! Vi ses i Facebook-gruppen Vi som livestreamar bättre.

Varmt välkommen till Facebook-gruppen Vi som livestreamar bättre!