Sitt ner-gympa med Fröken Humla i Hemmagympa online

Prova på gratis annorlunda gympa som ger resultat

Du kan alltid hänga i vårt Väntrum och träna gratis med ett utvalt urval hemmagympa online-pass. Inför varje terminsstart finns fler möjligheter att också vara med på live träning.


Smidig, stark, spänstig, snygg…

Är det dig jag beskriver? Hoppas det. Eller? Vad säjer du när jag säjer att det kan vara du? Hur skulle det vara att börja med att du i din fantasi ser dig själv, känner dig själv som smidig, stark, spänstig, snygg…

Se dig själv i en vision…

Klar? Då är hälften gjort. Du har en vision av dig själv som smidig, stark, spänstig och snygg. Då är det bara resten kvar.

Nästa steg…

Nästa steg i ditt sjumilakliv tar du genom att boka in valfritt pass Prova på gratis Hemmagympa online. Du kan välja mellan Ansiktsgympa med resultat, Stå upp-gympa, Sitt ner-gympa och Rörelse i vila online. Det finns några fria inspelade pass som du kan träna med när du vill. Men vet du vad. För att ta den andra steget i ditt sjumilakliv är ett live online-pass så mycket bättre.

Gympa-gemenskap ger dig kraft

När du är med på ett Hemmagympa online-pass träffar du Fröken Humla och de andra deltagarna i Zoom-rummet före och efter gympan. Om du vill.

Hänger du med där ökar du sannolikheten för att gympan blir av. Och blir gympan av då är du i princip redan där. Du vet: smidig, stark, spänstig & snygg…

Vad finns i Väntrummet?

I Väntrummet till Hemmagympa online hittar du ett urval av alla de olika och unika gympor som finns i Hemmagympa online med Fröken Humla:

  • Sitt ner-gympa
  • Stå upp-gympa
  • Ansiktsgympa
  • Rörelse i vila

Du harfri tillgång till det urvalet. Min erfarenhet är dock att det krävs en hel del motivation och disciplin att verkligen få gympan gjord. Kanske är du den sorten. Testa! Annars är det en jättebra förberedelse innan du gör ditt aktiva val och blir silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. Som silver-medlem ingår du i en gympa-gemenskap vars syfte är att du får till din regelbundna och omväxlande träning som ger resultat!

Mer om hur det är att Hemmagympa online

Ansiktsgympan och Rörelse i vila funkar fint att träna med mobilen. Sitt ner-gympan också men den blir bättre på större skärm. Surfplattan funkar liksom dator eller allra bäst via teven. Ja, du kan träna Hemmagympa online med Fröken Humla via teven. Om du har en så pass modern tv att du kan titta på YouTube.

Vi som gillar gemenskap och att småprata lite före och efter gympan träffas i vårt eget Zoom-rum före och efter de ”stora” gymporna. Sen brukar de flesta föredra att träna just Sitt ner- och Stå-gympan via YouTube.

Prova på gratis hemmagympa online med Fröken Humla - Ansiktsgympa

Träna online via teven

För att träna via teven behöver teven vara ganska så modern. Hur du använder YouTube och Zoom på teven kräver viss teknisk kompetens med det är inte omöjligt att klara av. Vi har flera damer som redan fixat det. Själva.

Men hur ska jag vara klädd och syns det när jag gympar?

Du kan träna strumplästen och vara klädd hur du vill. Ingen ser dig när du gör själva gympan. Utom i ansiktsgympan. Om du vill. Det här är det enda du behöver veta för att ta nästa steg, tror jag. Hör av dig annars. Välkommen till Väntrummet för Hemmagympa online med Fröken Humla

Vill du även vara smart, bli silver-medlem

Kolla in vad som gäller för att bli exklusiv silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla just när du ser det här.