Genom att du bokar och köper kurser eller tjänster via Urforma.nu, binder du dig till följande allmänna villkor:

Allmänna villkor – Lisel Humla, Urforma nu

  1. Betalning för kurser och vissa tjänster sker i förskott via Stripe eller PayPal. Vill du ha en faktura istället tillkommer en hanteringsavgift. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, ditt företags namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till lisel@urforma.nu. Har du valt att delbetala en kurs så måste kursen betalas till fullo även om du väljer att avbryta kursen tidigare än den kurstid som gäller för kursen. Du kan alltid avsluta en pågående månadsprenumeration utan uppsägningstid.  
  2. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantaget av punkt nummer sex (6) på denna sida eller vid sjukdom/skada där intyg av läkare kan ges eller motsvarande.
  3. Vi förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via uppgiven e-postadress vid dennes bokning.
  4. Lisel Humla Sjöstedt ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.
  5. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss. Se vidare vår Integritetspolicy.
  6. Vi kan avböja din bokning av en kurs eller tjänst hos oss om Lisel Humla Sjöstedt bedömer det nödvändigt. Om det skulle hända får du hela summa du betalt i förskott tillbaka.
  7. Vi kan komma att fotografera, spela in ljud samt filma under kurser och konsultationer. Dessa kan komma att användas vid marknadsföring av mina kurser och tjänster. Vill du inte förekomma på några bilder, höras i en ljudfil eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via mail till lisel@urforma.nu.
  8. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

Senast uppdaterat januari 2019.