Här kommer allt om Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020, ett färdigt pass för dig att finnas så att du kan ta del av det på de sätt som passar dig bäst. Sidan uppdateras allteftersom material produceras.

Ett färdigt pass – här hittar du mer av det

Till att börja med finns kanske workshopen på Youtube fortfarande uppe, testa. Och är den inte kvar finns det sätt att ta del av den, vänta bara. Nästa steg är att om du är på Facebook gå med i gruppen Vattengympaledare som vill mer. Om du inte redan är med förstås. Där finns helt klart mer från och om det värdiga vattengympa-passet Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020.

 Ett färdigt pass Melodifestivalen 💙 Vattengympa

För dig som vill veta mer om Melodifestivalen som vattengympa

Här på Urforma-bloggen kan du läsa mer om Melodifestival-vattengympan, som såg dagens ljus första gången 2019. Om du undrar så blev också det första Eurovison som vattengympa till 2019. Och där har du ett guldfynd. Om du inte redan laddat ner det helt färdiga passet Eurovision 2019 som vattengympa har du det framför dig. Grattis. Med videor och allt. Rubbet.

Första låten från färdiga passet

Och för att du har tagit dig ända hit får du också den första guldklimpen från Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020: Rörelserna till den första låten. Uppvärmning till låten Moves med Suzi P. Vill du se rörelserna finns de ju med i den stora workshopen men videon bara med rörelserna till första låten hittar du snabbast via Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer.

Länk till facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer

Här är första låtens rörelser

Då var det dags. Nu är du äntligen framme vid regnbågens slut. Här hittar du den första låtens rörelser beskrivna i text och teckningar. Färdigt att skriva ut och sätta in i en plastficka och så köra. Till att börja med, ladda ner denna pdf med rörelserna till första låten i det färdiga vattengympa-passet Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020.