HĂ€r kommer allt om Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020, ett fĂ€rdigt pass för dig att finnas sĂ„ att du kan ta del av det pĂ„ de sĂ€tt som passar dig bĂ€st. Sidan uppdateras allteftersom material produceras.

Ett fĂ€rdigt pass – hĂ€r hittar du mer av det

Till att börja med finns kanske workshopen pĂ„ Youtube fortfarande uppe, testa. Och Ă€r den inte kvar finns det sĂ€tt att ta del av den, vĂ€nta bara. NĂ€sta steg Ă€r att om du Ă€r pĂ„ Facebook gĂ„ med i gruppen Vattengympaledare som vill mer. Om du inte redan Ă€r med förstĂ„s. DĂ€r finns helt klart mer frĂ„n och om det vĂ€rdiga vattengympa-passet Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020.

 Ett fĂ€rdigt pass Melodifestivalen 💙 Vattengympa

För dig som vill veta mer om Melodifestivalen som vattengympa

HÀr pÄ Urforma-bloggen kan du lÀsa mer om Melodifestival-vattengympan, som sÄg dagens ljus första gÄngen 2019. Om du undrar sÄ blev ocksÄ det första Eurovison som vattengympa till 2019. Och dÀr har du ett guldfynd. Om du inte redan laddat ner det helt fÀrdiga passet Eurovision 2019 som vattengympa har du det framför dig. Grattis. Med videor och allt. Rubbet.

Första lÄten frÄn fÀrdiga passet

Och för att du har tagit dig Ă€nda hit fĂ„r du ocksĂ„ den första guldklimpen frĂ„n Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020: Rörelserna till den första lĂ„ten. UppvĂ€rmning till lĂ„ten Moves med Suzi P. Vill du se rörelserna finns de ju med i den stora workshopen men videon bara med rörelserna till första lĂ„ten hittar du snabbast via Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer.

LĂ€nk till facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer

HÀr Àr första lÄtens rörelser

DĂ„ var det dags. Nu Ă€r du Ă€ntligen framme vid regnbĂ„gens slut. HĂ€r hittar du den första lĂ„tens rörelser beskrivna i text och teckningar. FĂ€rdigt att skriva ut och sĂ€tta in i en plastficka och sĂ„ köra. Till att börja med, ladda ner denna pdf med rörelserna till första lĂ„ten i det fĂ€rdiga vattengympa-passet Melodifestivalen 💙 Vattengympa 2020.