Lisel i Lisels morgonstund börjar dagen bättre!Vill du förbättra dina morgonrutiner för att få en bättre dag, ett bättre och längre liv så har du kommit rätt. Sedan hösten 2017 sänder jag, Lisel Humla Sjöstedt showen Lisels morgonstund på Facebook torsdagar kl 9.00 till ca 9.30. Till att börja med hette programmet Lisels frukoststund men morgonen är så mycket mer än bara frukost så namnet ändrades redan under hösten 2017. Med ett modernt ord skulle jag kunna kalla mig biohacker och min livsstil som biohacking. Andra sätt att beskriva det är att jag lever anti-inflammatoriskt, följer råd från den funktionella medicinen och funktionell träning. Det borde väl kallas funktionell livsstil.

Titta på Lisels morgonstund på Facebook

Vill du titta på Lisels morgonstund i direktsändning och kunna delta aktivt direkt med kommentarer och kanske gästa sändningen är det bäst att titta på den på Facebooksidan Urforma nu – Lisel Humla.  Även när du tittar där i efterhand kan du på Facebook enklare delta aktivt i sändningen med kommentarer, frågor och glada tillrop (emojis).

Titta på Lisels morgonstund

Här är den allra första sändningen av Lisels frukoststund som det hette då, den 28 september 2017. Det är snack om biohacking och Bulletproof coffee bland annat i den första sändning som ägde rum i mitt kök. 

https://www.facebook.com/urforma/videos/1612438228815647/

Alla har inte Facebook. Det är bra. Och nu går det att ta del av visdomen och underhållningen i Lisels morgonstund här på sajten Urforma.nu. Klicka bara här på Alla Lisels morgonstund allteftersom. Det kommer att ta tid innan alla Lisels morgonstunder har laddats upp men håll till godo!

Tips till Lisels morgonstund

Har du tips, förslag, frågor, önskningar på sånt som vi kan ta upp i programmet är du välkommen att höra av dig. Enklast att göra det när du ändå är här på sajten är på sidan Kontakt. Gillar du Messenger bättre skicka ett meddelande här