Lisel Humla Liselott Sjöstedt kör gruppträning i vattenGruppträning i vatten heter vattengympa nu för tiden. Det finns ju olika slags gruppträning i vatten; gympaa, aerobics, stationsträning, på axeldjupt och djupt vatten, med och utan redskap…

Vill du vara med på gruppträning i vatten med mig som instruktör har du kommit rätt. Här hittar du aktuella tider för gruppträning med mig. Det finns pass som är öppna och är drop in  och det finns pass i slutna grupper, vanligtvis genom någon förening eller företag. Och är det så att du skulle vilja träna enskilt med mig i vattnet, ha mig som PT, personlig tränare går det också bra.

Gruppträning i vatten för privatpersoner

Öppna vattengympapass med mig som instruktör fanns tidigare på Svedmyrabadet. Men i samband med pandemin som började vården 2020 ställdes min verksamhet där in.

Gruppträning i vatten via organisationer

Det slutna passen med vattenträning genom olika föreningar som HjärtLung Stockholm, PSO, Psoriasisföreningen i Stockholms län, Strokeförbundet Stockholms län och EOS Naturistförening hittar du mer om under rubriken Gruppträning – Föreningar.

Gruppträning i vattenAnlita instruktör till gruppträning i vatten

Och finns det fler föreningar/företag/offentlig verksamhet som vill anlita mig som instruktör för vattenträning är det bara att ta kontakt med mig!