Cd Antigympa 1Här kan du lyssna på instruktioner för att antigympa från CD-skivorna Antigympa 1 och Antigympa morgon och kväll. Jag tror det var 1996 jag gjorde de första inspelningarna (Antigympa 1) för att det skulle finnas något att träna med när jag skulle ta föräldraledigt 1997. Jag fortsatte dock att jobba med liten bebis och gjorde då nog även nästa inspelning (Antigympa morgon och kväll). Jag är osäker på tidpunkterna nu. Det blev ju en bebis till 1998 och då fick t o m jag inse att viss föräldraledighet var bra. CD-skivorna finns inte att köpa längre men vill någon ha kan jag kopiera dem och skicka som gåva.

Jag tycker att det knastrar lite. Hoppas det är okej. Eftersom det är jag själv som pratar och tiden har gått så är det lite svårt för mig att lyssna på mig själv. Jag vet så mycket bättre nu. Men jag tror faktiskt att instruktionerna håller. Om jag vill göra det annorlunda får jag göra nya inspelningar…

Varsågod. Vi börjar med en CD. Och det blir spår för spår så det blir till att klicka sig vidare om du vill hålla på ett tag.

Antigympa 1.
Liselott Sjöstedt
CD 1

  1. Lägga sig tillrätta. Tid: 4.45 min

 

2. Alla delar hör ihop. Tid: 6.07 min

 

3. Ansiktet. Tid: 4.56 min

 

4. Tungan. Tid: 5.52 min

 

5. Ryggskruv. Tid: 5.49 min

 

6. Bensträckning. Tid: 10.06

 

7. Kroppssträckning. Tid: 5.34 min