Sov med mig-podden

Kul att du är nyfiken på insomningspodden Sov med mig. Kolla runt eller provlyssna direkt på rösten. Passa gärna på att ladda ner mina bästa tips på hur du somnar godast med poddar…

Kan du somna till min röst tror du?

Allow us to introduce your child to all the different ways of learning through play. Attend events, enroll in programs and take advantage of our professional volunteers and endless resources.

album-art

Ord från er lyssnare…

Hoppas du uppskattade att lyssna till recensionen här ovan. Här är fler recensioner från Apple Podcasts.

Suveränt!
Äntligen en avslappningspodd som fattat att man inte kan ha ett högt ”outro”. Så många poddar där man vaknar i slutet pga skränig musik. Tummen upp till denna podd.
Nlög, november 2021
Somnar varje gång!
“Jag har lyssnat på din podd några veckor. Numera somnar jag redan innan du börjat nynna. Tänker varje gång “inte en chans att jag kan somna nu”, med det gör jag. VARJE GÅNG! Perfekt också för en som ofta vaknar om nätterna och har svårt att somna om.”
Svårläst signatur, våren 2020

Ett annat ställe du kan skriva recensioner och ge stjärnor är direkt på Google. Är du redo…

Min sömnräddare
“När jag väl behöver lite assistans med min insomning då lyssnar jag på Lisels lugna behagliga “sov med mig”.

Passar mig perfekt med inslag av lättsmält lärande runt att få den bästa sömnen.”
Sigrid K Svensson, maj 2020
Underbart, älskar nynnandet
“Rekommenderar verkligen! Somnar nästan alltid! Älskar framför allt nynnandet!

Skulle jag ge någon liten feedback är det att snacket om flygplansläge, stänga av WiFi osv pga strålning gör mig så stressad. För jag har tyvärr inte möjlighet att stänga av det, eller så glömmer jag det och då ligger jag vaken och tänker på det. Men det verkar som om hon pratar mindre och mindre om det, och då lyckas jag somna gott.”
Signatur Puss på er, januari 2021
Lyssna direkt för att somna gott
Lyssna så här

Poddappar är bäst

Så här ser de vanligaste podd-apparna ut. Klicka var som på bilden så kan sen välja vilken podd-app du vill använda. Vet du inte vilken du vill ha kan du tänka så här:

1. Har du redan Spotify nedladdat är det enkelt att bara använda den. 2. Har du en Android är google Podcasts också ett bra val. 3. Har du en iPhone så kan du med fördel välja…, ja just det, Apple Podcasts. Den appen är nästan den enda där du kan skriva en recension.

Så här funkar det

Att somna gott till poddar

Kanske vet du redan hur bra poddar kan hjälpa dig att somna gott. Här är hur som en utvald lista med fördelar. Och podden Sov med mig har sina särskilda fördelar…

 1. Lugnar dina tankar
  En behaglig röst som pratar om något annat än det som snurrar i ditt huvud ger välgörande distraktion. En bra röst bra inspelad ger mest harmoni.
 2. Lugnar din kropp
  Är det svårt att ligga still? Ligger krampen på lur? Vaknar du mer spänd än när du väl somnade. Sov med mig-podden ger dig lätta rörelser som befriar och lugnar.
 3. Alternativ till sömnmedicin
  Poddar att somna till är utan biverkningar. Möjligtvis att de också är beroendeframkallande. Ett positivt beroende till skillnad från.
 4. Säker metod som du styr över
  Lyssna på dina nedladdade poddar på flygplansläge och på minst armlängds avstånd så lyssnar du säkert. Bonus-tips: aktivera automatisk av/på med marginal.
Lyssna så här

Poddappar är grejen

Allra bäst är att lyssna på poddar via valfri podd-app. Kanske har du redan en favorit. Kanske är det här helt nytt för dig.

Klicka på bilden med symbolerna för de olika podd-appar där Sov med mig-podden finns. Då kan du undersöka vilken podd-app du vill använda. Kanske ska du prova en ny…

Lyssna direkt för att somna gott

Gör dig redo

Börjar du bli redo att testa Sov med mig-podden? Då är det dags att ladda ner minst ett avsnitt. Vi fortsätter på två spår som båda slutar på samma destination.

Du som är nybörjare på poddar

Är du nybörjare och vill få en guidad tur och kunna fråga om hjälp när du behöver? Då rekommenderar jag verkligen dig att ta del av podd-sömntipsen.

Då får du direkt steg för steg-instruktioner om hur du gör för att lyssna på poddar. Plus en liten present förstås.

Du som redan lyssnar på poddar

Är du van podd-lyssnare behöver du inga mer särskilda instruktioner. Du bara gör som vanligt. Men kom ihåg ladda ner, sätt på flygplansläge och lägg mobilen/plattan på minst armlängds avstånd.

Och även du kan ha glädje av podd-sömntipsen. Plus att en liten present alltid är kul…

Ännu mer

Om podden Sov med mig

Vill du veta ännu mer om podden Sov med mig och Lisel Humla som gör podden så klickar du dig vidare här nedan.

Även där hittar du sedan vägen till själva podden. Då har du den redo när det är dags att somna gott, sova läkande och vakna utvilad

Sov med mig - en podd att somna till
Lisel Humla Sjöstedt, Syntonics OnLive
Lyssna på Lisel Humla i

Senaste avsnittet på Spotify

Nu blev det mycket på en gång. Här ser du Lisel humla Sjöstedt som gör poddarna i Sov med mig-familjen. Ja, det finns flera olika slags Sov med mig: enbart prat, prat och musik samt enbart musik. Det kan du läsa mer om här nedanför. Nu vill du kanske lyssna lite på senaste avsnittet av senaste avsnittet av sov med mig (enbart prat).

Sov med-poddens musiklista finns på Spotify
Sov med mig-podden

Vill du hellre somna till musik…

När du längtar efter lugn instrumentalmusik antingen för att varva ner när som under dagen eller för att somna till hoppas jag du uppskattar Sov med mig-poddens musiklista på Spotify.

Varje helg uppdateras den med en ny mix noga utvald av mig, Lisel Humla. Några av de låtarna väljer jag ut till mitt senaste projekt. Något jag längtat länge efter att göra: en podd med prat och musik.

Så det har blivit podden Sov med mig och musik. Den finns enbart på Spotify. Än så länge finns endast en pilotavsnitt. Men snart kommer den som en egen podd.

Bara musik Prat och musik

Tack för att du har scrollat ända hit ner

Kanske vill du också göra något tillsammans med Lisel humla i mer vaket tillstånd. Då har vi följande på menyn…