Här har du Minigympa-podden. Det finns tre smarta avsnitt som tål att tränas till många gånger. Du hittar det senaste avsnittet överst. Bäst är att lyssna via någon pod-app. du hittar vilken som är bäst för dig. Var så god! Vill du träna mer Minigympa är det smartast att vara med i Facebookgruppen Minigympa-klubben BAS som är gratis. Sedan våren 2020 kan du även bli medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. Där ingår också mera Minigympa och äger rum helt utanför sociala media.

Poddar med Minigympa

Här är alla tre avsnitt som finns. När du är med i Facebookgruppen Minigympaklubben BAS har du varje vecka tillgång till Veckans Minigympa-pass både som video och ljudio (mitt ord för ljudfil eller audio). Men poddformatet har sin fördelar om du lyssnar via någon podd-app så ta tillvara de fina Minigympapoddar som finns!

Ps. Och om du vill minigympa dig till sömns kan vi rekommendera Sov med mig – din insomningspodd…

#3: Minigympa – Passagerargympa med mjuk rygg

Minigympapodden - sittgympa

Passagerargympa. Äntligen något vettigt att göra med mobilen när du sitter som passagerare. Du rör dig nästan osynligt mot ryggsätet och blir mjukare och smidigare i ryggen samtidigt som du blir lugnare och mer avspänd. Läs mer här eller gå direkt till din favorit-app för poddar via Minigympa-poddens hemmahamn Anchor.

#2: Minigympa – Befria munnen genom läpparnas luftlek

Minigympa - Befria munnen

Här är det munnen och läpparna som är i fokus så du kan träna med det här podd-avsnittet nästan var och hur som helst. Väldigt befriande och lekfullt. Här kan du läsa mer. Eller gå direkt till din favorit-plattform för poddar via Anchor.

#1: Minigympa – stilla vågrörelser genom kroppen

Somna gott med Minigympapodden -  poddar med Minigympa