I så fall har jag goda nyheter för dig. Just nu får du workshopen Naturlig träning för lata och smarta serverad direkt till din mail. Laddad med tre optimala tips du kan börja dagen bättre med. Imorgon. Tryck bara på knappen så får du en bättre start, naturligt och smart. Kom ihåg att hitta mailet bara. För där hittar du den bättre morgondagen…

Börja dagen bättre med Lisel Humla, Urforma nu
Prova de tre optimala tipsen och du fattar grejen direkt

Fysisk träning kan vara svårt att få till

Det vet nästan alla. För så är det. Det är bara en liten andel som med lätthet ägnar sig åt fysisk träning i lagom dos för att leva friskare och gladare längre. Märkte du att orden smal och snygg inte fanns med som skäl för att träna.

Om den filosofin passar dig och du tillhör den stora grupp som kämpar med att få till din fysiska träning. Och inte nog med det. Du kanske tillhör dem som inte ens tycker det är kul att träna. Då har du faktiskt kommit rätt.

Funkar verkligen lat & smart träning?

Du vet redan att det är fysisk träning är bra och att det behövs en viss mängd per vecka för att det ska ge effekt. Men den vetskapen räcker inte för att din fysiska träning ska bli av. Känner du igen dig?

Du vet också att förarbete är viktigt. Det gäller när du ska måla väggar och det gäller när du ska träna. En annan klyscha du kan är ”en tusenmilafärd börjar med ett steg”.

Börja dagen bättre du också

Titta på workshopen Naturlig träning för lata och smarta med tre optimala tips för din morgon. Det räcker med myrsteg så grundar du för bättre start på dagen och fortsättning på livet. I rörelse.

Naturligt träning för lata och smarta med Lisel Humla Sjöstedt
Lisel Humla Sjöstedt i workshopen Naturlig träning för lata & smarta

Beställ workshopen gratis nu

Du kan titta på workshopen direkt i mailet du får eller ladda ner en pdf du kan spara där du vet att du har den…