Ansvar över uppgifter som samlas in

På denna domän urforma.nu och alla subdomäner tillhörande denna domän ansvarar jag, Lisel Humla Sjöstedt, för insamlandet av uppgifter. Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på lisel@urforma.nu eller via vanlig post på:

Lisel Humla Sjöstedt
Forvägen 7
145 51 Norsborg

Uppgifter som samlas in

Uppgifter om dig samlas in och lagras på följande ställen:

e-postadresser och namn och i Mailerlite
e-postadress, namn i Calendly för bokning av tider
Uppgifter lämnade i formulär på webbplatsen vid inledande av samarbeten
Uppgifter lämnade i kontaktformulär och/eller kommentarsfält på webbplatserna ovan
Kunduppgifter med namn, adress, organisationsnummer etc i Promikbook för fakturering
Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser och betalas via Stripe
Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser och betalas via PayPal
E-postadresser och namn i WebinarJam när personer anmäler sig till möten och webinar. I vissa fall importeras information från WebinarJam till Mailerlite för att kunna sända relevant information till dig.

De här uppgifterna samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information om det jag erbjuder via mina webbplatser som idag handlar om friskvårdsaktiviteter samt utbildning inom friskvård både online och offline. Den informationen kan presenteras som nyhetsbrev, annonser i sociala medier och/eller på event online eller offline.
Jag samlar inte in någon känslig data om dig. Jag skickar bara information som du efterfrågat eller visat intresse för. Jag ogillar spam lika mycket som du.  Jag för naturligtvis inte heller vidare någon av den datan.
Vill du inte längre ha nyhetsbrev från Urforma.nu  så kan du enkelt avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på lisel@urforma.nu med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet.
För kunder gäller bokföringslagens regelverk som kräver att vissa uppgifter behålls under en längre tid.
Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via lisel@urforma.nu med ditt ärende.
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, såsom Google och Facebook, och där är dessa i enlighet med GDPR  ansvariga för insamlandet av informationen.
Tack för att du är en del av Urforma nu med mig, Lisel Humla Sjöstedt & co.

Senast uppdaterad: Januari 2019