Du som laddat ner det färdiga passet Eurovision 2019 som vattengympa nu kan du äntligen få tillgång till instruktions-videor, där jag, Lisel Humla visar rörelserna så tydligt det går och med musiken i bakgrunden. Videorna är dessutom textade. Här kan du kolla in ett kort intro till videorna. Där ser du formatet, kan höra ljudnivå. Och kolla om det är till hjälp för dig att det är textat. om du står ut med min stil. etc. etc.

0. Intro - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

En video om dan i 11 dagar

Jag mailar gärna resten av låt-videorna till dig i en serie mail, en video i varje mail. Ett mail om dagen tills det är klart. Det är sammanlagt 11 korta video-snuttar. Låtarna där redskap används är i en och samma video. Bara det att du ha klickat dig hit, till den här sidan gör att jag kan börja leverera video-snuttarna till dig, Ett mail om dagen. En video i varje mail. Då blir det lättare att öppna mailet och ta del av videon. På ditt sätt.

Du behöver inte göra nåt mer nu. Mailen med instruktions-videorna kommer i sin takt. Det är bara om du ändå känner att det här inte är av intresse för dig som du behöver agera. Då bara du avregistrerar dig från min maillista i mailet som förde dig hit. Eller i nåt av mailen med instruktions-videorna. Eller skriver till mig om hur du tänker och känner.

Unikt material på svenska

Men hur ofta får du vattengympa-inspiration på svenska? Hur ofta får du se hur det är att visa rörelser på land så att de funkar att göra i vattnet. Det räcker med att du hittar ett guldkorn i det här färdiga passet så är du hemma. Men sannolikt hittar du fler…

Lisel Humla visar vattengympa-rörelser

Sista chansen att titta och träna gratis!

Och bara som en påminnelse. De här video-snuttarna ligger bara ute till den 31 december 2019. Sen tas de bort. Så passa på att titta och träna nu! Och läser du det här efter den 20 december får du nog en massa mail på nästan en gång så du hinner få allt innan den 31 december.

Och du som ser det här efter den 31 december. Hav tröst, det kommer möjligheter för dig då också att ta del av hela Eurovision 2019 som vattengympa-kitet…

Färdiga pass