Om Lisel & Norea Humla alias Fröken Humla

Ja, vi är stolt mor och fantastisk dotter. Tvärtom går också bra. Och det går att anlita oss som instruktörer för främst gruppträning i vatten eller vattengympa som det fortfarande också heter. Vi är verksamma i Stockholmsområdet. Letar ni efter en ”Fröken” till fröknarna, dvs utbildning och inspiration för gruppträningsinstruktörer så är det Lisel Humla ni söker.

Fröken Humla

Lisel Humla Sjöstedt

Här skulle det kunna berättas hur mycket som helst om mig. Jag vet att jag syns och hör mycket när jag är igång. När jag gör det jag gör för att göra världen bättre. Men jag har lite svårt att skriva om mig själv. Det som är svårt är en utmaning och utmaningar gillar jag. Jag skjuter bara upp dem så länge det går. Sen tar jag tag i dem. På det här sättet lurade jag mig själv att berätta något om mig själv.

Jag har har under flera år varit verksam som konsult främst åt olika intresseorganisationer inom funktionsnedsättningsområdet. Jag anlitas främst som gruppträningsinstruktör eller utbildare av gruppträningsinstruktörer.

Om Lisel Humla, Urforma nu

People First

Människan först. Ja, så jobbar jag. ”Du ser alla” fick jag höra häromdan. Tack.

Quality of work

Det leverar jag alltid. Även när jag improviserar av fri vilja eller för att tekniken brakar samman.

Dedication

Det här är mitt liv det se. Jag kommer aldrig att kunna jobba med något annat och jag kommer med glädje att jobba tills jag är klar här.

Expertise

Jag förstår att jag byggt upp en unik expertis med mina olika erfarenheter och kunskaper. Det är min skyldighet att dela med mig av den.

Nyfiken på att anlita Fröken Humla

Fröken Humla

Norea Humla

Att vara i rörelse har alltid funnits i mig. Ja, min mamma jobbade som vattengympa- och gympaledare med mig i magen. Och sen hängde jag i en sele. Och när jag kunde gå själv hängde jag bara med inklusive på mammas utbildningar av instruktörer.

Min grund inom rörelse är Tai ji som jag utövat på elitnivå. Nu satsar jag dock mest på det som brukar kallas Modern dans (contemporary dance). Jag är utbildad yrkesdansare och vill fortsätta utbilda mig och utvecklas inom det området.

Att kunna arbeta med rörelse, medveten, undersökande och fri rörelse genom vattenträning är gåva i min situation. Det har blivit så att jag specialiserat mig på grupper där särskilt stort behov finns av individuell anpassning och lyhört bemötande.

Norea Humla. instruktör i vattenträning

People First

Att se individerna i en grupp är så viktigt för mig. Människan först.

Quality of work

Som den jag är levererar jag alltid kvalitet.

Dedication

Som grupptränings-instruktör kan jag leva ut allt det jag älskar i dans, musik och utforskande rörelser

Expertise

Jag lever, andas och äter rörelse. Allt jag förmedlar utforskar jag själv i vattnet. Och jag har den mentorn som stöd att min egen expertis.