Din chans att

Bli bättre på Spotify, Del 1.

Vad kul att du vill bli bättre på Spotify. Du vet att du har glädje av den här workshopen vare sig du är helt ny på Spotify eller om du gör den för att påminna dig själv om det du redan vet, eller visste…

Vi sätter väl igång med den första lektionen direkt!

Så här får du ut det bästa

av workshopen Bli bättre på Spotify. Kan du titta på videon på en enhet och träna direkt på Spotify på en annan samtidigt är det ju allra mest smidigt. Men för en del saknas den möjligheten. Många kör ju allt via mobilen nu för tiden. Då tror jag att det är bäst att titta på videon och samtidigt anteckna med papper och penna det du känner att du vill ha koll på. Kanske också att det funkar att ta paus i videon och gå till Spotify.

När du tittat klart är det enklast att backa tillbaka hit och göra ”provet”. Du får länk till nästa del när ”provet” är gjort. Och när del 3-provet är klart får du din belöning i form av en minneslista med allt du nu lärt dig…

Del 1.

Redan i Del 1 (11.10 min) lär du dig det bästa tricket för att hålla koll på låtar du gillar…

Del 2.

Här (12.24) lär du dig den senaste och smartaste sökfunktionen i Spotify.

Del 3.

Dags att lägga till en låt eller två på vår gemensamma spellista (15.52 min)…

Och när du är klar…

Bli bättre på Spotify passade alla som vill bli just bättre på Spotify. Fortsättningen är en kurs som riktar sig främst till vattengympa- och gympaledare som vill mer. För vattengympa och gympa är min grej. Kanske även din.

Men vi har ett spår till, för alla. Spotify är ju stort på poddar så varför inte passa på att bli ett poddlyssnarproffs. Även det ingår i Fröken Humlas expertis. Workshopen passar alla. från nybörjare till vana användare.

Bli ett poddlyssnar-proffs

Det finns så många tips och trix för att få ut det bästa och det mesta av att lyssna på poddar. Så varför inte bli ett poddlyssnar-proffs. Workshopen passar både nybörjare och mer vana podd-lyssnare.

Bli en stjärna på Spotify

I att använda Spotify alltså. Särskilt som vattengympa- eller gympaledare. Vi är också en form av artister. Med den här korta kursen som du gör i din takt får du full koll på Spotify så att du kan skapa suveräna spellistor till dina pass.

ÄR det här Något för dig

Vår lärande-filosofi

Livslångt lärande är grejen. Det är du väl med på. Plus att det ska vara kul att lära sig, tillsammans och var för sig. Vi är i ständig rörelse, i sinnet, i kroppen. Vi vilar i vår rörelse.

Ansiktsgympa med resultat, Lisel Humla - Urforma nu

Lisel Humla

Eldsjäl & Kreatör

Vattengympa- och (anti-)gympaledare samt utbildare allteftersom sedan 1990. Poddare sedan 2019.