Grattis!

Nu är du bättre på Spotify.

Hur känns det nu när du blivit bättre på att använda Spotify? Och dessutom blivit det genom att klara av att genomföra en workshop i tre delar med prov” och allt. Vi ska känna oss nöjda både du och jag. Här är din ”belöning”. Det blir också nästan som ett kursintyg eller en minneslista. Bra både för att komma ihåg ifall du behöver och så för att hedra dig själv för att du faktiskt gjort det här.

Din belöning

för att ha klarat workshopen Bli bättre på Spotify med glans är följande. Dels kan du ju använda Spotify så mycket bättre. Dels är du nu med och skapar vår alldeles egna spellista: Bli bättre på Spotify. Där kan du nu när som lyssna på och/eller lägga till låtar. På så sätt håller vi kontakten på en trevlig nivå, vi som gjort klart den här workshopen.

Dessutom får du en minneslista med allt det jag som ”fröken” tror att du lärt dig på workshopen. Du kan ju faktiskt lärt dig mer…

Spellistan

Du har förhoppningsvis redan den här listan i ditt eget Spotify-bibliotek, eller hur. Annars fixar du det nu. Lägg till en låt när du ändå är igång.

Minneslistan

Den här listan kan du använda på fler sätt; som en påminnelse av vad du lärt dig eller kanske t o m nästan som ett intyg.

Dela med dig

Berätta för världen att du klarat workshopen så fler kan ha glädje av den. Skriv en positiv recension på Google som tack så hjälper du både mig och resten av världen.

Och när du vill fortsätta…

Bli bättre på Spotify passade alla som vill bli just bättre på Spotify. Fortsättningen är en kurs som riktar sig främst till vattengympa- och gympaledare som vill mer. För vattengympa och gympa är min grej. Kanske även din.

Men vi har ett spår till, för alla. Spotify är ju stort på poddar så varför inte passa på att bli ett poddlyssnarproffs. Även det ingår i Fröken Humlas expertis. Workshopen passar alla, från nybörjare till vana användare.

Bli ett poddlyssnar-proffs

Det finns så många tips och trix för att få ut det bästa och det mesta av att lyssna på poddar. Så varför inte bli ett poddlyssnar-proffs. Workshopen passar både nybörjare och mer vana podd-lyssnare.

Bli en stjärna på Spotify

I att använda Spotify alltså. Särskilt som vattengympa- eller gympaledare. Vi är också en form av artister. Med den här korta kursen som du gör i din takt får du full koll på Spotify så att du kan skapa suveräna spellistor till dina pass.

ÄR det här Något för dig

Vår lärande-filosofi

Livslångt lärande är grejen. Det är du väl med på. Plus att det ska vara kul att lära sig, tillsammans och var för sig. Vi är i ständig rörelse, i sinnet, i kroppen. Vi vilar i vår rörelse.

Ansiktsgympa med resultat, Lisel Humla - Urforma nu

Lisel Humla

Eldsjäl & Kreatör

Vattengympa- och (anti-)gympaledare samt utbildare allteftersom sedan 1990. Poddare sedan 2019.