Din chans att

Bli bättre på Spotify, Del 3.

Nu har du kommit till sista delen av workshopen Bli bättre på Spotify. snart är du i mål och då får du en skriftlig sammanfattning av allt du lärt dig som belöning. När du är klar med del 3 kan du börja fundera på hur du vill fortsätta…

Så bra det är att göra klart

vad det än är och här gäller det ju särskilt workshopen Bli bättre på Spotify. Har du kommit så här långt är det ju så lite kvar. I den tredje och sista delen lär du dig eller blir påmind om så mycket bra saker så det är väl lika bra att sätta igång.

När du tittat på del 3 backa tillbaka hit och gör provet. Du blir med en gång belönad med en minneslista från workshopen så du vet vad du lärt dig. Vem vet, en dag kommer kanske minneslistan att bli din räddning!

Del 1.

Redan i Del 1 (11.10 min) lär du dig det bästa tricket för att hålla koll på låtar du gillar. När du tittat klart backar du lätt tillbaka hit och gör Del 1-”provet”…

Del 2.

Här (12.24 min) lär du dig den senaste och smartaste sökfunktionen i Spotify. När du tittat klart backar du lätt tillbaka hit och gör Del 2-”provet”…

Del 3.

När du tittat klart (15.52 min) backar du lätt tillbaka hit och gör Del3-”provet” och sen får du din belöning…

Och när du är klar…

Bli bättre på Spotify passade alla som vill bli just bättre på Spotify. Fortsättningen är en kurs som riktar sig främst till vattengympa- och gympaledare som vill mer. För vattengympa och gympa är min grej. Kanske även din.

Men vi har ett spår till, för alla. Spotify är ju stort på poddar så varför inte passa på att bli ett poddlyssnarproffs. Även det ingår i Fröken Humlas expertis. Workshopen passar alla. från nybörjare till vana användare.

Bli ett poddlyssnar-proffs

Det finns så många tips och trix för att få ut det bästa och det mesta av att lyssna på poddar. Så varför inte bli ett poddlyssnar-proffs. Workshopen passar både nybörjare och mer vana podd-lyssnare.

Bli en stjärna på Spotify

I att använda Spotify alltså. Särskilt som vattengympa- eller gympaledare. Vi är också en form av artister. Med den här korta kursen som du gör i din takt får du full koll på Spotify så att du kan skapa suveräna spellistor till dina pass.

ÄR det här Något för dig

Vår lärande-filosofi

Livslångt lärande är grejen. Det är du väl med på. Plus att det ska vara kul att lära sig, tillsammans och var för sig. Vi är i ständig rörelse, i sinnet, i kroppen. Vi vilar i vår rörelse.

Ansiktsgympa med resultat, Lisel Humla - Urforma nu

Lisel Humla

Eldsjäl & Kreatör

Vattengympa- och (anti-)gympaledare samt utbildare allteftersom sedan 1990. Poddare sedan 2019.