Kul att du blev nyfiken och vill kolla. Eller ska jag säja lyssna. För din present är ett pass Liggympa. Ja, jag vet att namnet är tramsigt men det ligger i samma fåra av tramsighet som övriga gympor i Hemmagympa online med Fröken Humla; Stå upp-gympa och Sitt ner-gympa.

Liggympa görs bäst i sängen

Liggympa görs bäst i sängen och går enbart att lyssna sig till. Liggympa är en alldeles egen avart av det som vi kallar Rörelse i vila. Rörelser som passar bäst att göra i sängen. Det blir vanligtvis en helt annan upplevelse av underlaget. Det ger andra förutsättningar för rörelser.

Olika principer

Om vi i Syntonics och Antigymnastiken (Antigym) utgår ifrån muskelkedjornas samband och undviker kompensationer. Ja, vi pratar mer om det i Rörelse i vila online. Var var jag? Jo, i Liggympan är det minsta möjliga ansträngning som gäller. Så intressant.

Från podden Sov med mig

Rörelsesekvenserna i Liggympan kommer, än så länge från podden Sov med mig, med mig, Lisel Humla. Där ingår de i ett sammanhang med tips och tri för att förbättra sin sömnkvalitet. Liggympan är Rörelse i vila-delen.Förhoppningsvis somnar du inte när du gör liggympan. Du bara vilar lite.


Progressiva vibbar

Det här avsnittet på 23 min heter Progressiva vibbar och hedrar den klassiska progressiva avspänningen fast vi gör tvärtom. Spännande…

Ps. Blir du nyfiken på…

Blir du nyfiken på allt det där andra jag berättade om? Det kommer mail snart där du får reda på mer om det.

Jag blir också nyfiken

Jag blir också nyfiken på dina upplevelser av och dina reflektioner om Liggympan. Om det känns rätt kan du skriva ner dem här och skicka dem till mig….