Hemmagympa online – Väntrummet

Välkommen till Väntrummet där du på egen hand kan träna med riktiga pass från Hemmagympa online med Fröken Humla.

Möjlighet att gympa hemma är ibland extra viktigt! Gympa är gemenskap, hälsa och glädje. Hemmagympa online är ett komplement till att gympa tillsammans i samma lokal, vare sig det är i en bassäng eller på ett golv, sittande eller stående.

För dig som saknar vattengympan har du här det näst bästa. Fröken Humla gör sitt bästa att få fram de välgörande egenskaperna från vattengympan även på land och att skapa gemenskap även online.

Kolla in vad Hemmagympa online är

Är du här första gången vill du kanske först kolla in vad Hemmagympa online är för nånting. Då är det bara att klicka igång videon så ser du hur de olika gymporna går till. Det är tre korta videor på rad…

Prova på Sitt ner-gympa till klassisk musik
Prova på Stå upp-gympa med Fröken Humla
Prova på Ansiktsgympa med resultat

Dags att Hemmagympa online här och nu

Kolla gärna om det finns några möjligheter att testa gratis live Hemmagympa online när du ser det här. Inför varje terminsstart kan du prova på så många pass du vill gratis. Klicka dig bara till vårt På gång-kalendarium och se ifall du hittar några Prova på-pass att boka gratis plats på.

Våra silverterminer är följande 2021:

  • Vinter, den 1 februari – 31 mars
  • Vår, den 1 april – 31 maj
  • Sommar, den 14 juni – 15 augusti
  • Höst, den 1 september – 31 oktober
  • Vinter, den 1 november 31 december

Vad blev januari av kanske vän av ordning undrar? Du som är någon form av Vinter-silvermedlem har då tillgång till våra inspelade pass, är med och testar nyheter och i slutet av januari kan alla testa gratis-pass.

Gympa i väntrummet

Medan du väntar på att bli godkänd som silver-medlem (dvs att din betalning syns hos Fröken Humla) kan du gympa här och nu med några utvalda inspelade pass.

Detsamma gäller faktiskt om du funderar på att bli silvermedlem. Du kanske väntar på att nästa termin ska börja. Det är bara inför terminsstart som du kan bli silvermedlem.

Sitt ner-gympa hemma här och nu

Vi sittgympar till klassisk musik i Hemmagympa online. Vi har blivit så förtjusta i den här musiken som spänner från medeltiden och framåt på tema historisk dansmusik.

Stå upp-gympa hemma här och nu

Även Stå upp-gympan kan du anpassa efter egna förutsättningar. Kanske göra om till Sitt ner-gympa. Rörelserna är särskilt utformade för att vara snälla mot känsliga leder som axlar, höfter och fotleder. Vi har kortare och längre pass. Även här har vi börjat testa med inspelade pass med bättre ljud.

En härlig genomgång med gympa och gemenskap

Ansiktsgympa med resultat här och nu

i din väntan här får en raritet. Det första inspelade passet Ansiktsgympa med resultat. När vi tränar live tillsammans i Zoom är ni deltagare med på bild men jag gör en inspelning direkt efteråt med alla rörelser vi gjort och då blir det ett pass som silver-medlemmar kan titta på även i efterhand.

Och här får du som väntar på att bli godkänd silver-medlem liksom du som funderar på att bli silver-medlem exklusiv tillgång till den allra första Ansiktsgympa med resultat.

Rörelse i vila här och nu

Och här är en raritet till. Det första inspelade Rörelse i vila online-passet. Så ordna en bra plats att ligga på där du får plats. Varmt och lagom fast underlag. Ha gärna en liten kudde och en filt tillhand. Ordna även så att du hör ljudet bra. Släck onödigt ljus. Sen är det din stund med Rörelse i vila här och nu.

Om du ännu inte är Silver-medlem

När du blir silver-medlem kommer du att få mer gympa-gemenskap. Och mer gympa-pass att välja på. Både live och inspelade. Och du som har betalt din terminsavgift har snart allt detta och mer därtill…

Fröken Humla ska bara se swishet först…

Mera Minigympa här och nu

Har du tagit dig så här långt är du värd ett träningspass till med en gång. Det blir ett exempel på ett kort pass på cirka 10 minuter där du tränar ett specifikt område av kroppen. Den här videon heter Triceps-tajm och du vet väl var du har dina triceps-muskler? Ja, just det, baksida överarm.

För att träna Minigympa behöver du inte byta om. Du kan köra det här träningspasset i princip var som helst även om vi nu satsar på hemma, eller hur. Kanske att det ser lite konstigt ut om du gör det i kollektivtrafiken. Men du kör det absolut inte om du kör bil. Varsågod, dags att gympa hemma med Lisel Humla i Triceps-tajm:

1. Minigympa med Fröken Humla i Hemmagympa online

Har du tränat med videon Triceps-tajm än? Då kanske du kan rörelserna och det räcker med att bara lyssna på instruktionerna. Här kan du lyssna:

Vi ses inne i Hemmagympa online snart eller när det är dags!