Aktuella kurser för instruktörer i vattenträning

Kurser för instruktörer i vattenträning

kurser för instruktörerKurser för instruktörer i vattenträning i Sverige är det inte så gott om.  Här är en smart och smidig kursdag där nybörjare lär sig att leda ett färdigt, flexibelt pass för axeldjupt vatten. Det som också nöts in är en förståelse för vad rörelse i vatten är liksom vikten att instruera skonsamt och pedagogiskt. En bra grund för vidare utbildning. Kursen fungerar också som inspiration och pepp för verksamma instruktörer. Öppna kurser hålls inför terminsstart. Det går också att anlita mig för egna kurser.

 

När och var

kurser för instruktörerNästa öppna kurs hålls söndag den 3 september i Stockholm. En heldag laddad med mycket fysisk träning både på land och i vatten. Bassängen håller ca 30 grader, har sluttande botten. Vi börjar kl 9.30 (i vanliga lätt att röra sig i-kläder) och är klara att lämna lokalen ca kl 17.30 (om du inte vill softa lite längre).

 

 

Vad du lär dig

Urforma Lisel Humla Liselott Sjöstedt

Vattenträning

Det du får med dig från kursen är förutom glädje, gemenskap och en skönt tränad kropp också förmåga att leda ett färdigt, flexibelt vattengympa-pass på axeldjupt vatten helt utan redskap (inte ens stång behövs). För att kunna göra det tränar vi passet  på flera olika sätt hela dagen, i vattnet, på land, som mental träning, som workshop. Alla moment görs i positiv anda. Ingen bedömning, ingen värdering, inga prov. Vi testar, leker, experimenterar, utforskar och förankrar förmåga att förstå och förmedla vattenträning.

Du får ett färdigt program att följa inklusive variationer som HIIT och Stationsträning. Du får ett färdig musiklista. Och lagom mycket teori för att komma igång. Så det är bara att sätta igång. Ju fortare desto bättre.

Anmälan och sånt

Hör av dig på lämpligt sätt för dig till mig. Gärna snart. Det är alltid bra att bestämma sig. Vad kostar då denna effektiva kursdag? Kursen kostar 1600 kr plus 25 % moms. Det blir 2000 kr. Då ingår färdigt pass, musiklista, teorihäfte och fika hela dan.

 

Läs mer om vattenträning här på sajten.

Och som alltid, certifiera dig gärna genom AEA. I Sverige gör du det här.

 

 

 

%d bloggare gillar detta: