IAFC 2017 – Vattenfitness för hela världen

IAFC 2017 logo

 

IAFC 2017

Vattenfitness, Fitness i vatten står i fokus på  International Aquatic Fitness Conference, IAFC världens största vattentränings-konferens som senast ägde rum 15-20 maj 2017 i Palm Harbour, Florida. På en resort med härliga utomhuspooler. I år var det deltagare från 34 länder, inklusive Sverige. Minst två var vi och jag var en. Det var ca 800 deltagare så jag träffade inte på den andra deltagaren från Sverige. Ser du det här hör gärna av dig!

En vecka laddad med vattenfitness

IAFC är laddat med workshops och klasser mest i vatten men även på land. Och det var minst lika kul och givande som förra året, IAFC 2016. Nu är jag laddad inför både att instruera vattenträning och utbilda instruktörer i vattenträning.

Det finns möjlighet att delta som volontär under veckan. Då ingår att jobba två dagar som ”crew” oftast som personal pä workshops och klasser. Superbra sätt att ta till sig ännu mer av det stora utbudet av inspiration och kunskap. Varje klass och workshop du är med på under veckan tillgodoräknas i din AEA-certifiering. Att vara med på den årliga konferensen är ett väldigt smart och roligt sätt att upprätthålla certifieringen. Rekommenderas. Du kan få din grund-certifiering i Sverige också.

Vill du veta mer om AEA

Klicka dig till både AEA-sajten och den svenska sajten för AEA-certifiering. Prenumerera gärna på min blogg och följ mig gärna på Facebook på sidan Vattenträning och utbildning för instruktörer. Mina kurser för instruktörer kompletterar AEA-kurserna och peppar dig att AEA-certifiera dig. Det vore kul om fler från Sverige åkte till nästar års Internationella Aquatic Fitness Conference i Florida. Jag ska dit 2018 också!

Bilder säjer mer än ord så här är ett gäng bilder. Mer på gång.

%d bloggare gillar detta: