Gruppträning – Svedmyrabadet

Gruppträning i vatten med Lisel Humla Sjöstedt i Stockholm på Svedmyrabadet på Handelsvägen 184 (om du parkerar bakom BEA) eller Handelsvägen 186 om du kommer via torget. Svedmyrabadet håller 33-34 grader och är öppet för dig som mår bättre av att bada i varmt vatten. Följande två pass är i Svedmyrabadets regi. Läs mer på badets webbplats.

Gruppträning – vatten

Tisdagar kl 11.30 – 12.30
Vattengympa lätt/medel
Vanlig vattengympa med stor möjlighet till individuell anpassning av intensitet. Växlar kondition och styrka till härlig musik lätt att sjunga med till. I en del av passet används s.k. ”flytstockar”, flythjälpmedel som kallas allt från orm till nudel. Nytt för fr o m hösten 2016 är att ett moment med HIIT, högintensiv intervallträning ingår.

Fredagar kl 11.00 – 12.00
Vatten-aerobics low impact
Low impact, lågintensiv i mening att inga specifika styrkeövningar ingår eller pulstoppar ingå. Passet är utformat för att ge smärtlindring eller ökad lyckoupplevelse och utan specifik styrketräning kan du vara med oavsett dina skador/smärtor om de inte är alltför allvarliga. Då är enskild träning bäst. Passet består av 5 minuter egen tid,  40 min aerobics-dans, 10 min flyt med flytredskap, minst 5 min stretch  i grupp eller på egen hand. Fenomenet frivillig allsång har spontant uppstått under dansen.

Drop in. Ett pass kostar 80 kr. 13-gångers krysskort 700 kr.

Söndagkvällar
då hyr naturistföreningen EOS in sig på Svedmyrabadet kl 18.00 – 20.00 med insläpp  kl 17.45 – 18.45. Vattengympan kl 18.30 – 19.00 leds av Liselott och Anna, ungefär varannan vecka var. Där blir det olika slags vattenträning beroende på lite allt möjligt. Priser och mer info om EOS på deras webbplats.

Länk till vad som skrivs på bloggen om vattenträning.

 

 

%d bloggare gillar detta: