Inställd pga rådande omständigheter

Jag hänvisar till Svedmyrabadet för vad som gäller för deras egen vattengympa.

Svedmyrabadet

Svedmyrabadet är ett charmerade varmbad som inte så många känner till. Där finns många möjligheter för dig som tillhör badets målgrupp. Du hittar mer info på Svedmyrabadets hemsida.

Vattengympa på Svedmyrabadet

Vill du vara med på vattengympa med Lisel Humlas träningsfilosofi så finns flera möjligheter både med öppna drop in pass samt via olika intresseorganisationer. Vill du veta mer om Lisel Humlas träningsfilosofi och tankar om vattenträning kan du läsa mer här

Drop in på Svedmyrabadet

Tisdagar kl 11.30 – 12.30 Vattengympa lätt/medel 
Vårterminen 2020 börjar tisdag den 14 januari. Kontakta Svedmyrabadet om plats.

Ovanligt vänlig och nästan vanlig vattengympa med stor möjlighet till individuell anpassning av intensitet. Växlar kondition och styrka till härlig musik lätt att sjunga med till. På bilden är det tisdagsgänget som ”fångar flugor”. I en del av passet används s.k. ”flytstockar”, flythjälpmedel som kallas allt från orm till nudel. Det vanligaste namnet är nog korv. Minst en låt med HIIT, högintensiv intervallträning ingår. Anordnas av Svedmyrabadet. Se mer info på deras hemsida. 

Ett annat alternativ är söndagkvällar. Då hyr naturistföreningen Eos in sig på Svedmyrabadet insläpp  kl 17.45 – 18.45. Vattengympan kl 18.30 – 19.00 leds av Lisel Humla och Anna, ungefär varannan vecka var. Där blir det olika slags vattenträning beroende på lite allt möjligt. Priser och mer info om EOS på deras webbplats.

Slutna pass via intresseorganisationer

På Svedmyrabadet anlitas Lisel Humla av STROKE-föreningen i Stockholms län för stroke-anpassad vattenträning fredagar kl 14.45. Det är en väldigt trevlig och vänlig grupp. Vattnet är vanligtvis strax under 34 grader. Det är sluttande botten och det finns stång (som syns i videon). Behöver du hjälp vid ombyte/till och från bassängen ta med en ledsagare. Behöver du hjälp i vattnet kan ledsagare vara med där. För att vara med kontaktar du Stroke-föreningen. Vårterminen 2020 börjar fredag den 17 januari.

Här är det Bertil och Christer från Stroke-vattengympan som visar en härlig övning i bassängen.

Stroke-vattengympa med Bertil och Christer

tisdagar kl 12.30 är det Psoriasisföreningen i Stockholms län som har vattengympa med ledare från Urforma nu. En komplikation vid psoriasis är psoriasisartrit och då är vattengympa i varmt vatten välgörande. Länk till Psoriasisföreningens hemsida.

Du hittar mer kul om vattenträning i bloggen.