Färdiga pass för vattengympa – gratis

Longevity som livstil - Filosofisk fitness

Created with Sketch.

Äntligen kan du få färdiga vattengympa-pass! För det första får du koreografin i text och teckning. För det andra får du fri tillgång till genomgång på video. Dessutom får du spellistorna på Spotify och YouTube. Det här är ju värt att betala för men för att de kommande färdiga passen ska bli så bra som möjligt och så lätt som möjligt för dig att ta till dig så börjar vi med att du får ett gratis färdigt pass. När du har det vet du vad du får!

färdiga pass för vattengympa

Ett färdigt gratis vattengympa-pass

Det känns kul att kunna ge bort ett helt färdigt pass med spellista, video(s) med instruktioner plus ett skrivet och ritat program. Hur är det möjligt att kunna få det gratis? Jo, jag behöver din hjälp att utveckla tjänsten färdiga vattengympa-pass. Om du får ett pass gratis hoppas jag att du kan tänka dig att ge mig feedback så att framtida färdiga pass blir ännu bättre. Själva gympan är redan superbra. Men jag tänker på hur det passet paketerats och hur lätt det är för dig att förstå och ta till dig det och förmedla det vidare till dina deltagare.

Ny version färdigt pass
Ny uppdaterad version lanserades 4 januari 2020

Vill du ha passet nu direkt? Klicka här eller på bilden!

Vem gör de färdiga passen?

Det är jag, Lisel Humla (Liselott) Sjöstedt som gör passen. Jag har lång erfarenhet av vattenträning. Jag började leda vattengympa 1989 och jag blir fortfarande bättre år för år. En anledning till det är att jag är AEA-certifierad instruktör (AEA = Aquatic Education Association). Jag rekommenderar dig verkligen att också certifiera dig via AEA. I Sverige gör du det här.

En annan anledning är att vattengympa är min passion. Det i kombination med min kunskap om anpassad träning, modern funktionell träning plus min unika kunskap i muskelkedjornas samband (Syntonics) och att skapande i alla former är min grej, särskilt rörelse och musik gör att du kan känna dig trygg i att det du får är bra.

Hur blir det med att köpa färdiga pass?

Jag vet att du vill köpa färdiga pass. Jag vill bara att det du köper blir så bra som möjligt. Bra i betydelse att du kan stå för det färdiga passet. Att du kan göra det till ditt. Att du förstår passet och kan förmedla det till dina deltagare. Så det blir att vänta lite till på att shoppa.

Introduktion till instruktionsfilmerna
Watch this video on YouTube.

Nu ännu bättre möjligheter med det färdiga passet

Kolla in videon så ser du lite av kursen som ingår i paketet med det färdiga passet. Nu kan du träna in rörelserna med hjälp av tydliga instruktionsfilmer/videosnuttar.

Nu vill jag ha det färdiga passet som är gratis!

Om du ännu inte klickat dig till gratis-passet med ett färdigt vattengympa-pass är det hög tid att du klickar dig till gratis-passet nu. Även här kommer du till den nya uppdaterade versionen.

Färdiga pass

Kolla om det finns nåt mer skoj på gång

Kolla på sidan Aktuella kurser och inspiration för vattengympaledare, aktiva såväl som blivande. för att se om det är nåt nytt på gång som du kan ta del av….