För instruktörer

Longevity som livstil - Filosofisk fitness

Created with Sketch.

Äntligen finns det något kul för instruktörer i vattengympa eller vad er form av vattenträning kallas. Vare sig du är aktiv eller blivande instruktör i någon form av vattengympa/vattenträning finns här mycket att hämta. Letar du efter färdiga pass har du till exempel kommit rätt. Nätverk och gemenskap hittar du också här. Vill du utvecklas som instruktör finns kurser och workshops främst online. Det går att ordna även offline…

Klara, färdiga pass för instruktörer

Färdiga pass för vattengympa är det många som letar efter. Kanske är det bäst med halvfärdiga pass. Som du själv slutför och sätter din personliga touch på. Du kommer att förstå när du kollar in de färdiga pass som finns här, dels gratis, dels att köpa samt de kurser och workshops där vi jobbar med ett färdigt pass så att du kan göra det till ditt eget.

Färdiga vattengympa-pass för instruktörer

Utbildning/inspiration offline/online

Inspirationsdagar, grundkurser och vidareutbildningar offline går att boka på konsultbasis. Lisel Humla kommer till er anläggning för en hel- eller halvdag. Men kanske allra bäst är att börja med minikurser online…

Lisel Humla - musik till vattengympa

Nätverk online för vattengympaledare

Nätverk och gemenskap är ofta en bristvara för vattengympaledare. Ett enkelt sätt att tillsammans skapa gemenskap runt vårt gemensamma intresse vattenträning är att nätverka online. Ett första steg, om du är med på Facebook är därför att gå med i gratis-gruppen Vattengympaledare som vill mer.

Länk till facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer

Internationella nätverk för instruktörer

Ett internationellt nätverk jag verkligen rekommenderar är Aquatic Education Association, AEA som har sitt säte i USA och som har medlemmar från hela världen. Deras certifierade utbildning av instruktörer är den utbildning jag rekommenderar. Här kan du kolla in hur du certifierar dig genom AEA i Sverige. AEA anordnar också International Aquatic Fitness Conference, IAFC varje år i Florida, USA, en perfekt workation för ambitiösa vattengympaledare. Det är optimalt att delta minst varannat år för att fortsätta upprätthålla sin certifiering. Du kan läsa mer om Lisels Humlas erfarenheter från IAFC.

Lisel Humla IAFC 2019