Marianne Wieselgren och Judith Koltai 2015Vi som går i lära hos Judith Koltai är med i Föreningen Rörelse i vila. Vi vill tillsammans lära mer och utvecklas i vårt arbete och som människor i ett helhetsperspektiv. Alla som är intresserade, yrkesmässigt eller för eget bruk är välkomna som medlemmar. Det är också Föreningen Rörelse i vila som arrangerar kurserna med Judith Koltai.

På bilden pratar Marianne Wieselgren och Judith Koltai med varandra under en workshop i Hälsans hus, Stockholm. Marianne är med i styrelsen för Rörelse i vila och leder egna grupper i Rörelse i vila. Namnet Rörelse i vila är dels en paraply-benämning på olika metoder för att restaurera kroppen, dels en egen metod. Även de metoder och rörelse-filosofier jag, Lisel Humla arbetar med går in under begreppet Rörelse i vila.

Äntligen! Rörelse i vila online

Har du också längtat efter att lägga dig ner på en varm matta och göra Rörelse i vila i lugn och ro? Vad är det som behövs för att det ska bli av?

Rörelse i vila online med Lisel Humla, Urforma nu

Rörelse i vila online ingår i Hemmagympa online med Fröken Humla. Där kan du både träna live och med inspelningar som du kan lyssna på och träna med på egen hand. Du kan vara med via en smart mobil, surfplatta eller dator. Vi kör via live-sessionerna via Zoom. Det kan vara skönt att ordna så att du hör ljudet bra, kanske med en extra högtalare (finns små, billiga nu för tiden).

Inför varje terminsstart kan du testa Rörelse i vila online gratis genom att skaffa dig fri tillgång till alla pass som ingår i Hemmagympa online med Fröken Humla. Läs mer om det här.


Vem är Lisel Humla

Lisel Humla (Liselott) Sjöstedt är en av pionjärerna inom Rörelse i vila i Sverige. Hon har lång erfarenhet av att instruera grupper offline och nu även online. När du anmält dig till presentationen kommer flera möjligheter att redan innan småträna lite för att kolla läget…