Träna med Fröken Humla

Longevity som livstil - Filosofisk fitness

Created with Sketch.
Urforma nu, Lisel Humla

Träna med Fröken Humla

Kul att du är här och är nyfiken på hur du kan träna med mig, Fröken Humla alias Lisel Humla.

Nu är det gympa online som gäller. Tråkiga orsaker men lösningen med mera träning på nätet är positivt. Det finns hur mycket träningsvideor som helst på nätet men här hittar du snäll och smart gympa som går att anpassa efter de flesta förutsättningar. Hård träning är inte alltid det bästa. Här hittar du gympa som gör dig gott. Och vi har lite olika varianter att erbjuda:

Vår bästa gympa online

Här hittar du olika sätt att gympa skonsamt och smart online. Du kan titta och/eller lyssna dig till instruktioner och inspirationer.

Minigympa på Facebook och som podd

Minigympa var den första gympan online från Urforma nu – Lisel Humla. . Minigympan handlar främst om våra i vanliga fall så bortglömda småmuskler, främst ansiktets muskler. Så viktigt, så bortglömt. Förutom Facebook kan du lyssna dig till småmusklernas träning i Minigympa-podden. Du läser mer om Minigympans möjligheter här.

Poddar med Minigympa

Hemmagympa online här på Urforma.nu

Hemmagympa online kom till Corona-våren 2020. Du hittar de olika möjligheterna att Hemmagympa online med Fröken Humla här på Urforma.nu. Det är Stå upp-gympa, Sitt ner-gympa, Minigympa och så Ligg-gympan från podden Sov med mig. Och allra bäst är att gå med i gympa-gemenskapen Hemmagympa online brons som är gratis eller aning mer exklusivt, Hemmagympa online silver

Gympa online med Hemmagympa

Liggympa i podden Sov med mig

Ligg-gympa som ord skapade sig själv i linje med övrig Hemmagympa online: Stå-, Sitt- och Ligg-gympa. Insomningspodden Sov med mig bygger till stor del på rörelser för avspänning som görs bäst i en säng. Även om nu inte så många hör den delen av podden. Det verkar som de flesta lyssnare somnar innan dess. Så kanske att det är en Vakna med mig-podd på gång där vi kör rörelserna som morgongympa i sängen istället…

Klicka dig till podd-hotellet för Sov med mig…