Nu kommer du att få parkettplats på presentationen av Rörelse i vila online – testgruppen.

Presentationen äger rum lördag kl 11 den 2 januari

Presentationen kommer att ske via Zoom. De flesta börjar nu bli vana vid att använda Zoom. Det kommer att funka både via mobil, dator eller surfplatta. Du kan vara med via video, audio eller bara lyssna och så chatta förstås. Du får länk i god tid innan. Länken kommer via mail så det är bra om du ordnar så att mail från mig, Lisel Humla kommer dit du ser dem. Det kommer också en liten belöning i mailen…

Mera påminnelser

Du som använder Facebook kan beställa fiffiga påminnelser via Messenger. De syns! Och levereras av min Messenger-assistent Lilla fröken Humla:


Så enkelt att vara med

Redan nu kan vara bra att veta att när vi gör rörelser så lyssnar du bara och vare sig du eller jag är med på bild då. Du behöver inte ens titta på skärmen. Därför räcker det med mobil. Kanske att du vill lyssna via hörlurar för bättre ljud eller koppla en liten högtalare till mobilen. Sånt är enkelt nu för tiden.

Exklusiv fortsättning

Så gör vi både under presentationen och i test-gruppen. Du som är med på presentationen kommer ju att få ett exklusivt erbjudas att vara med i en kort test-grupp. En test-grupp som är gratis. Det enda du förbinder dig för att vara med är ge feedback på sätt som passar dig under kurstiden och vid kursens slut. Att ge feedback förstärker träningens effekt så det är verkligen win win.

En test-grupp med fördelar

Vi kommer att träna live två gånger tillsammans. Du får tillgång till rörelse-instruktionerna en viss tid därefter. Men när vi alla (som vill) är med i sändningen spelas det inte in.

Det här ser jag verkligen fram emot. Du kan också se fram emot mail (och Mess) med en present innan presentation där du kan ”småträna” lite innan.

Vänliga hälsningar från Lisel Humla Sjöstedt