Sov med mig – en podd att somna till

Kanske är det redan Sov med mig-podden du somnar till. Eller kommer snart att bli. Här hittar du allt om podden sov med mig. och någonstans här på sidan hittar du en present just till dig…


Lyssna här och nu på Sov med mig

Här är senaste avsnittet av podden Sov med mig på Spotify. Lyssna lite direkt så vet du om rösten passar dig. Känns tanken bra att ev göra lite små och enkla rörelser i sängen innan du somnar? Då har du kommit rätt.

Är det dags att sova?

Då klickar du dig direkt till Spotify eller hit där du kan välja bland olika podd-appar och laddar ner det eller de avsnitt du vill ha just den här gången. Sätt sen din enhet på flygplansläge och lägg dig tillrätta. Då ökar dina insomningschanser…

Vad säjer de som lyssnar på Sov med mig?

Lyssna på bäst sätt

Välj hur du vill lyssna på Sov med mig-poddens pod-hotell där du enkelt kan välja den pod-app som du gillar bäst. För det är allra bäst är att lyssna via någon pod-app för då kan du ladda ner avsnittet och sedan lyssna på flygplansläge (så du minimerar strålning) och då är det okej att ha mobilen i sovrummet hävdar Fröken Humla…

So med mig - en podd att somna till på Anchor.fm. Där kan du enkelt välja olika pod-appar a

Vad är Sov med mig för slags insomningspodd?

Kanske vet du redan. Kanske är det skönt att få ord på det du hör eller kanske inte hör när du lyssnar på Sov med mig-podden. Förutom Lisel Humlas röst så är det som säjs också av värde. Det handlar mest om speciella rörelser som gör dig mer avspänd. Rörelser som görs med minsta möjliga ansträngning. Att minska på muskelspänningar innan du somnar är en investering. Din sömn blir djupare och mer välgörande. Och du vaknar mer utvilad.


Du som gillar podden Sov med mig

Hoppas du tycker om den och att den funkar för dig. Just vad gäller poddar så har en kultur vuxit fram där lyssnare på olika sätt sponsrar, stöttar sina favorit-poddar. Det finns flera olika sätt som du kan visa din uppskattning av Sov med mig-podden.

Varje gång du lyssnar på ett avsnitt stöttar du faktiskt podden. Kan du gilla, ge stjärnor, prenumerera så ger du podden än mer stöd bara genom några enkla klick. På vissa ställen går det även att skriva recension, eller i princip bara på Apple Podcasts. Det kräver lite mer men bäst blir det om du skriver rakt från hjärtat, bara några meningar. Vill du göra det enkelt för dig scrolla bara ner och kommentera med dina positiva erfarenheter. Här är några exempel som inspiration.

Mer omdömen från lyssnare

Underbart, älskar nynnandet

Rekommenderar verkligen! Somnar nästan alltid! Älskar framför allt nynnandet! Skulle jag ge någon liten feedback är det att snacket om flygplansläge, stänga av WiFi osv pga strålning gör mig så stressad. För jag har tyvärr inte möjlighet att stänga av det, eller så glömmer jag det och då ligger jag vaken och tänker på det. Men det verkar som om hon pratar mindre och mindre om det, och då lyckas jag somna gott.

Puss på er

21 januari 2021

Min sömnräddare

När jag väl behöver lite assistans med min insomning då lyssnar jag på Lisels lugna behagliga ”sov med mig”. Passar mig perfekt med inslag av lättsmält lärande runt att få den bästa sömnen.

Sigrid K Svensson

13 maj 2020

Somnar varje gång!

Jag har lyssnat på din podd några veckor. Numera somnar jag redan innan du börjat nynna. Tänker varje gång ”inte en chans att jag kan somna nu”, med det gör jag. VARJE GÅNG! Perfekt också för en som ofta vaknar om nätterna och har svårt att somna om.

svårstavad signatur

våren 2020

Bidra med idéer

Du kan också bidra till att utveckla poddens innehåll genom att komma med förslag och önskningar. Känns det bra för dig kan du göra det som kommentar här nere. Det kan också bidra till att andra kommer sig för att kommentera och så kan vi tillsammans göra Sov med mig-podden ännu bättre. Du kan också kontakta mig via mail eller Messenger.

Var med i Lisels godnattstund

Ett mer avancerat sätt att bidra till Sov med mig-poddens bästa är att vara med i som gäst och expert i syster-podden Lisels godnattstund. Expert på vadå? På dig själv, din sömn och din relation till podden Sov med mig. Det skulle vara en ära för mig som gör podden Sov med mig att samtala just med dig. Då börjar vi med att prata. Om du vill och vågar gör vi sen en uppföljning med en live-video på YouTube. Jag berättar allt här. Är du med…

Nya tider, nya vindar för dig som somnar med mig
Watch this video on YouTube.

Swisha uppskattning

När du swishar valfri vettig summa för att visa din uppskattning för sov med mig-podden så gör du det till:

Fröken Humla, Urforma nu på 123 623 48 01

Som tack för din gåva får du en gåva av mig. Du får Vakna med mig. En alldeles egen liten inspelning som du kan ladda ner och ha tillhanda när du vaknar. Där får du Fröken Humlas snälla instruktioner för att på bara några minuter mjukt väcka kroppen. Så mycket lättare det blir att stiga upp då…

Vakna med mig

Läs mer om sömn och poddar att somna till

I urforma-bloggen hittar du mer av Lisel Humlas funderingar om sömn. En blogg passar ju dig som gillar att läsa. Kanske en dag att det också går att lyssna på blogg-inläggen. Tycker du det är en bra idé kan du säja det längst ner där det går att kommentera.

Om Lisel Humla, rösten i sov med mig

Tack för att du vill veta mer om mig, Lisel Humla som är den som gör podden Sov med mig. Jag har arbetat med avspänning genom rörelse sedan 1991. Aktiv avspänning, Antigympa, Syntonics och Rörelse i vila är alltihop olika benämningar på det som kan sammanfattas som rörelser med hänsyn taget till muskelkedjornas samband.

I podden Sov med mig har min erfarenhet, nyfikenhet och påhittighet lett till alldeles nya rörelser i en alldeles egen fåra. Ett sätt att beskriva den rörelsefilosofi som uppstått i Sov med mig-podden är att rörelserna görs med minsta möjliga ansträngning. Vill du hänga med en mer alert Lisel Humla men ändå hålla dig till sömntemat, kolla gärna in podden och livesändningarna med Lisels godnattstund.

Om avsnitten Sov med mig

Nya avsnitt av podden Sov med mig kommer åtminstone en gång i månaden. De är helt fristående från varandra och du väljer och vrakar bland avsnitten efter dina preferenser. Du vet väl att du kan önska innehåll till kommande avsnitt. Känns det rätt kan du kommentera här nere. Eller så mailar du mig.

Ordinarie avsnitt

Grunden i Sov med mig-podden var hur de första 8 avsnitten är uppbyggda. En första halvlek med introduktion och sömntips, en halvleks-vila med några minuters nynnande och därefter andra halvlek med Rörelse i vila. Sen började det bli tvärtom. På senare tid försvann tipsandet till systerpodden Lisels godnattstund. Det tror jag är en bra utveckling.

Specialserier

En första specialserie har sänts som bygger på intervjuer på tema sömn med olika experter inom det något diffusa området alternativ hälsa. Det var den engelskspråkiga summiten (intensiv intervju-serie) som kickade igång det projektet i mig, Lisel Humla. Men det är fortfarande bara jag som pratar om intervjuerna så avsnitten är ganska så lika grundformatet.

Bonusavsnitt

I bonusavsnittet som hittills lagts ut hittar du renodlade delar av det som brukar ingå i Sov med mig-podden. Det finns t ex ett bonus-avsnitt med bara ca 10 min nynnande.

Mer om podden Sov med mig

Det första avsnittet av Sov med mig-podden sändes den 20 oktober 2019. Mer kommer…

Sov med mig-podden på instagram

På Instagram hänger syskonpoddarna Sov med mig och Lisels godnattstund ihop. Den första en podd att somna till. Den andra en podd om sömn…