Så här gör du kaffelavemang

Longevity som livstil - Filosofisk fitness

Created with Sketch.

Jag känner mig trygg i att visa dig så här gör du kaffelavemang. Det var någongång 2013 som jag började med kaffelavemang därför att… Det kan du läsa mer om i en annan artikel här på sajten; Kaffelavemang som detox. Min teknik har utvecklats under de här åren. I början var jag livrädd och låg på golvet inne på toaletten. Nu för tiden ligger jag i sängen och tittar på film under tiden kaffelavemanget verkar. Mitt sätt att göra iordning kaffet och vilka olika tillsatser som kan göras har också utvecklats under årens lopp. Det här skriver jag våren 2020 och så långt har min erfarenhet fört mig till följande teknik. Du kan välja såväl en snabbgenomgång som en djupare genomgång…

.

Snabbgenomgång: Så här gör du kaffelavemang

  1. Bästa tiden att göra kaffelavemang är på morgonen på fastande mage och efter att ha tömt tarmen.
  2. Enklast är att göra iordning det ekologiska kaffet i en presso-kanna och låta det svalna till drygt 38 grader. Lite salt och eterisk olja i.
  3. Lavemangspåse av plast som finns att köpa online eller på apotek är det enklaste att använda.
  4. Se till att det inte är luft i slangen och smörjer in pipen med fet salva.
  5. Utför lavemanget där du kan ligga som du bedömer tillräckligt nära toaletten.
  6. Ligg på vänster sida när du för in lavemanget och reglera inflödet med hur du håller påsen. Ha gärna en kudde under rumpan.
  7. Rulla över på höger sida och låt kaffelavemanget göra verkan minst 15 min.
  8. Får du en s.k. körning då det känns svårt att hålla kvar lavemanget andas fokuserat tills det går över.
  9. Gå upp när det känns lugnt och ta god tid på dig på toaletten efteråt.
  10. Drick ordentligt och vila en stund efteråt.
Så här gör du kaffelavemang
Lisel Humla – expert på kaffelavemang i farten

Djupare genomgång av att göra kaffelavemang

Du fick allt i snabbgenomgången här ovan men kanske ändå att du vill ha en djupare genomgång av hur det går till att genomföra ett kaffelavemang. Någon som håller dig i handen, bildligt talat. Då finns en minikurs för dig…

.

Så här gör du kaffelavemang – Minikurs

Du får, alldeles gratis minikursen Så här gör du kaffelavemang genom att fylla i formuläret här nedan. Då kommer du med på Urformas maillista så att vi kan fortsätta fördjupa oss i detox som fungerar.

Minikursen består av detaljerad genomgång av det du kan läsa i snabbgenomgången här ovan. Den innehåller också videofilmer som ibland är ett lättare sätt att ta till sig kunskap än att bara läsa. Har du bestämt dig för att ta emot minikursen nu?

.