Här hittar du nästa gratis introduktion för instruktörer i vattenträning

Introduktion i vadå undrar kanske du. Jo, till nästa kompetenshöjande workshop för instruktörer i vattenträning. Vilket alltid är något bra som du har nytta av. Du får så mycket redan i introduktionen. L’s mer eller klicka dig direkt itt FB-gruppen Vattengympaledare som vill mer där introduktionerna hålls.

Så här går det till

Häng bara med på nästa gratis introduktion som vi vanligtvis kör fredagseftermiddagar via Zoom. Se till att göra det på arbetstid!

Det här får du

på en halvtimme får du tips, trix & idéer som du direkt kan omsätta i dina pass efter dina förutsättningar. Du får alltid material att träna med direkt.

Så här fortsätter du

Vill du verkligen höja din kompetens och äga kunskapen fortsätter du med en workshop på samma tema som du kan sortera in som vidareutbildning.

Häng med på nästa introduktion

Oavsett vad den handlar om kommer du att höja din kompetens och bidra med din energi. När du klickar på den gula knappen kommer du till aktuell introduktion i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer. Är du inte med där än blir du det enkelt. Då ser du också vad introduktionen handlar om.

Introduktionerna äger rum fredagar kl 14.00 – 14.30. Vi kör via Zoom och du får ut allra bäst värde om du kan ha kameran på under tiden. Mobil räcker men dator blir bäst. Alla som är kvar till slutet får utlovat material.

Du får gärna vara med på hur många introduktioner du vill. Temat varierar beroende på kommande workshop. Varje introduktion blir unik beroende vilka som är med. Inget spelas in.

Du som inte är med på Facebook kontaktar bara mig via kontaktsidan så får du länk via mail från mig

Så här går det till

Att vara med på en introduktion

Nu har vi vant oss vi att umgås och jobba online så det är lika bra att fortsätta med det. Även om jag också räknar med att de här introduktionerna kan leda till att vi också träffas offline igen för inspiration och vidareutbildning

Därför satsar vi nu på att varje fredag kl 14 köra en halvtimme med introduktion till något vi som är instruktörer i vattenträning vill hålla oss uppdaterade i.

Vi kör live via Zoom och lättast att vara med är om du är med i Facebook-gruppen Vattengympaledare som vill mer (gratis att vara medlem i).

Det här får du

Material att jobba vidare med

När du varit med på en Introduktion får du alltid någon form av material att jobba vidare med. Det kan vara ett körschema, en video att träna med…

Det räcker långt beroende på hur du tar tillvara på det. Visst är det alltid så. Hur lätt är det inte att det blir liggande. Men förhoppningsvis händer det så pass mycket under själva introduktionen att vi ändå har förankrat ny kunskap.

Hur som är det alltid bra att det finns möjlighet att fortsätta…

Är du också en Vattengympaledare som vill mer

Ja, jag vet att vi ska kalla det vattenträning. Men i alla fall. Är du med på Facebook gå med i gratisgruppen Vattengympaledare som vill mer. Och är du redan med där. Klicka på den gula knappen ändå och bidra med din härliga energi i gruppen på valfritt vis. Vill du tipsa kollegor är det hit du ska skicka dem!

Det är också i den här gruppen du håller bäst koll på framtida introduktioner och workshops.

Så här fortsätter du

Häng med på en workshop

Ordet workshop betyder verkstad på svenska. Och om du vill vara säker på att verkligen utvecklas och fördjupa din kunskap, förståelse och förmåga så behöver du jobba in din i dig.

Det vet vi alla att det funkar bäst om vi gör det tillsammans och ändå lite var försig med nån som peppar på och kommer med intelligent input.

Kompetenshöjande utbildning

Jag vet. Det låter som ett vattengympapass men det är också så lärande och kompetenshöjning kan beskrivas. Alla organisationer, små eller stora uppskattar kompetenshöjning och utbildning. Det finns resurser för sånt. Ta tillvara på det. Ta tillvara på dig!

Jag gillar små doser, korta pass och fria val. Därför erbjuder jag möjligheten att vara med på workshops live online. För då blir det av. Då går det inte att smita undan eller skjuta upp.

Du klarar provet

För att det ska kunna räknas som utbildning behövs någon form av ”prov”. Men för att inte det ska skjuts upp så gör alla provet under workshopen. Det blir en del av lärandet. Alla gör provet var för sig.

När du varit med på en introduktion får du reda på när det finns workshops att vara med på. Så börja med att hänga på nästa introduktion. Du kan vara med på hur många som helst….

Vilka är ”Fröken”?

ansvarig för introduktionerna och workshoparna är Lisel Humla Sjöstedt. Verksam som instruktör och utbildare sedan 1990. Utbildad och erfaren upp över öronen.

Men det finns fler ”Fröknar” att dra lärdom ifrån. Under de här fria rubrikerna Introduktion och Workshop kan olika kunniga inspiratörer dyka upp. Tillsammans blir vi bättre.