Spotify-kollen

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 19 juli, 2021 - 23 juli, 2021
Hela dagen

Kategorier


Spotify-kollen är en 5-dagars gratis utmaning på Facebook särskilt för vattengympaledare som vill mjukstarta inför kommande termin.

Så vill du hitta de bästa låtarna till ditt nästa vattengympapass är det här för dig. Oavsett hur van eller ovan du är vid Spotify kan du höja din kompetens och bli bättre på att hitta bra låtar samt lika viktigt, att hålla ordning på dem.

 

Du klickar dig lätt vidare och läser om alla fördelar med att vara med på Spotify-kollen. Gör det bums. Så fort du anmält dig får du tillgång till en bonus som direkt gör att du Blir bättre på Spotify. Då blir du också ännu bättre förberedd på att klara av alla enkla men smarta uppgifter som ingår. Bara en sån sak. Att klara alla läxor med glans och hela kursen med beröm godkänt. Bara den känslan. Så mycket värd.

Utmaningen går den 19 – 23 juli, måndag till fredag. Ju tidigare du hänger på desto bättre men du kan hoppa in när som under veckan. På söndag den 25 ska du ha gjort alla uppgifter klart för att vara med i utlottningen av vinster.

Välkommen till sommarens roligaste utmaning på Facebook: Spotify-kollen!