Läk dina sömnproblem i Häxans trädgård – Lisels godnattstund 3 mars

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 3 mars, 2021
21:00 - 21:30

Kategorier


Välkommen till ännu en mysig halvtimmes livesändning på YouTube på vårt ständiga tema sömnproblem. Passa på att titta live så kan du också vara med som ”chattgäst”.

Vadå Häxans trädgård?

Gäst i programmet är den här gången Helena Andrén-Niemi som bor i en hus på landet med stor trädgård och skogen strax intill. Ja, hon har en Häxans trädgård. Hon har till och med en kurs i hur du kan anlägga din Häxans trädgård.

Sömnproblem på grund av smärta

Vi börjar vårt samtal utifrån en smärtsam skada Helena ådrog sig och som starkt påverkade hennes sömn. Kanske har du någon liknande erfarenhet.

Vad tycker dina husdjur om att samsova?

Sa jag att Helena också har en kurs i djurkommunikation. Så apropå förra veckans Lisels godnattstund där frågan om hund/katt i sängen kom upp. Kanske kan vi få några tips på hur vi kan prata med våra husdjur om det där med att samsova…

 

Läk dina sömnproblem i Häxans trädgård

Mera Lisels godnattstund

Den här livesändningen kommer att transformeras till ett avsnitt i podden Lisels godnattstund. Klicka på länken och du kommer till poddens egen sida där du lätt tara dig vidare till valfri podd-app. Lisels godnattstund är en podd full av tips och trix för att komma tillrätta med eventuella sömnproblem. Och ha det trevligt samtidigt.

Blir du nyfiken på tidigare livesändningar (som ännu inte blivit podd-avsnitt) så hittar du ett helt gäng här på min sajt. Och när jag ändå är igång. Syster-podden till Lisels godnattstund är ju Sov med mig – en podd att somna till. Har du ännu inte lyssnat på den som insomningshjälp så är det kanske dags ikväll…