Ansiktsgympa Prova på, fredag kl 11

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 22 januari, 2021
11:00 - 11:30

Kategorier


Var med och ansiktsgympa prova på LIVE gratis. Vi kör i Zoom och det funkar bra att vara med via mobilen. Fast större skärm är ju väldigt bra på sitt sätt. Det går att titta på Zoom via teven om den är så modern och du klarar tekniken…

Vi börjar passet kl 11 men öppnar Zoom-rummet kl 10.50 för att de som vill kan umgås lite. Vi tränar till kl 11.30 och avslutar sen med lite frivilligt småprat.

Den stora fördelen med att träna live tillsammans är att ansiktsgympan blir av. Det är bara då den ger resultat. Ansiktsgympa med resultat…

Ansiktsgympan finns fritt i Hemmagympa online

Ansiktsgympan ingår i Hemmagympa online med Fröken Humla. Nu i början av januari testar vi formatet. Kolla in här du smartast kan bli silver-medlem nu och fram t o m 31 mars så att du verkligen kan komma igång med din träning så att den lätt blir en del av din livstil.

Du som är silver-medlem har Zoom-länken på medlemssidan, i veckomailet och får sms/messenger. Nytt för 2021 är att du har fri tillgång till Ansiktsgympa live online.

Boka ett Prova på-pass som gäller för alla prova på-pass i januari 2021

Du som ännu inte är silver-medlem bokar här ditt gratis prova på-pass för alla prova på-pass i Hemmagympa online fram t o m 31 januari 2021. Då får du mail inför varje gympa som påminnelse om med den länk du behöver.

Eller så blir du silver-medlem direkt och tränar fritt fram till den 31 mars 2021.

Du kan läsa mer om Ansiktsgympa med resultat här.