Nyfiken på

Sov med mig-podden

Kul att du är nyfiken på insomningspodden Sov med mig. Vill du provlyssna på rösten först. Då vet kanske direkt om podden har potential att hjälpa dig att somna gott, sova gott och vakna utvilad…

Sov med mig - en podd att somna till

Kan du somna till den här rösten?

album-art

Lyssna direkt för att somna gott
Lyssna så här

Poddappar är bäst

Så här ser de vanligaste podd-apparna ut. Klicka var som på bilden så kan sen välja vilken podd-app du vill använda. Vet du inte vilken du vill ha kan du tänka så här:

1. Har du redan Spotify nedladdat är det enkelt att bara använda den. 2. Har du en Android är google Podcasts också ett bra val. 3. Har du en iPhone så kan du med fördel välja…, ja just det, Apple Podcasts. Den appen är nästan den enda där du kan skriva en recension.

Ord från er lyssnare

Hoppas du uppskattade att lyssna till recensionen här ovan. Här är tre recensioner till från Apple Podcasts.

Underbart, älskar nynnandet

“Rekommenderar verkligen! Somnar nästan alltid! Älskar framför allt nynnandet!

Skulle jag ge någon liten feedback är det att snacket om flygplansläge, stänga av WiFi osv pga strålning gör mig så stressad. För jag har tyvärr inte möjlighet att stänga av det, eller så glömmer jag det och då ligger jag vaken och tänker på det. Men det verkar som om hon pratar mindre och mindre om det, och då lyckas jag somna gott.”

Puss på er

21 januari 2021

Min sömnräddare

“När jag väl behöver lite assistans med min insomning då lyssnar jag på Lisels lugna behagliga “sov med mig”.

Passar mig perfekt med inslag av lättsmält lärande runt att få den bästa sömnen.”

Sigrid K Svensson

13 maj 2020

Somnar varje gång!

“Jag har lyssnat på din podd några veckor. Numera somnar jag redan innan du börjat nynna. Tänker varje gång “inte en chans att jag kan somna nu”, med det gör jag. VARJE GÅNG! Perfekt också för en som ofta vaknar om nätterna och har svårt att somna om.”

signatur

Våren 2020

Så här funkar det

Att somna gott till poddar

Kanske vet du redan hur bra poddar kan hjälpa dig att somna gott. Här är hur som en utvald lista med fördelar. Och podden Sov med mig har sina särskilda fördelar…

 1. Lugnar dina tankar
  En behaglig röst som pratar om något annat än det som snurrar i ditt huvud ger välgörande distraktion. En bra röst bra inspelad ger mest harmoni.
 2. Lugnar din kropp
  Är det svårt att ligga still? Ligger krampen på lur? Vaknar du mer spänd än när du väl somnade. Sov med mig-podden ger dig lätta rörelser som befriar och lugnar.
 3. Alternativ till sömnmedicin
  Poddar att somna till är utan biverkningar. Möjligtvis att de också är beroendeframkallande. Ett positivt beroende till skillnad från.
 4. Säker metod som du styr över
  Lyssna på dina nedladdade poddar på flygplansläge och på minst armlängds avstånd så lyssnar du säkert. Bonus-tips: aktivera automatisk av/på med marginal.
Lyssna så här

Poddappar är grejen

Allra bäst är att lyssna på poddar via valfri podd-app. Kanske har du redan en favorit. Kanske är det här helt nytt för dig.

Klicka på bilden med symbolerna för de olika podd-appar där Sov med mig-podden finns. Då kan du undersöka vilken podd-app du vill använda. Kanske ska du prova en ny…

Lyssna direkt för att somna gott

Gör dig redo

Börjar du bli redo att testa Sov med mig-podden? Då är det dags att ladda ner minst ett avsnitt. Vi fortsätter på två spår som båda slutar på samma destination.

Du som är nybörjare på poddar

Är du nybörjare och vill få en guidad tur och kunna fråga om hjälp när du behöver? Då rekommenderar jag verkligen dig att ta del av podd-sömntipsen.

Då får du direkt steg för steg-instruktioner om hur du gör för att lyssna på poddar. Plus en liten present förstås.

Du som redan lyssnar på poddar

Är du van podd-lyssnare behöver du inga mer särskilda instruktioner. Du bara gör som vanligt. Men kom ihåg ladda ner, sätt på flygplansläge och lägg mobilen/plattan på minst armlängds avstånd.

Och även du kan ha glädje av podd-sömntipsen. Plus att en liten present alltid är kul…

Lyssna direkt för att somna gott

Välj podd-app

På Sov med mig-poddens egen sida väljer du enkelt vilken podd-app du vill använda för att lyssna.

De flesta som lyssnar på podden Sov med mig gör det via Spotify. Men har du en Android kan jag också rekommendera Google Podcasts. Har du en Iphone gillar du säkert Apple Podcasts. Klicka och välj så är du på väg mot en god natts sömn…

Nästa val blir att välja avsnitt. Du behöver inte ta dem i nummerordning. Välj efter din egen känsla.

Ännu mer

Om podden Sov med mig

Vill du veta ännu mer om podden Sov med mig och Lisel Humla som gör podden så klickar du dig vidare här nedan.

Även där hittar du sedan vägen till själva podden. Då har du den redo när det är dags att somna gott, sova läkande och vakna utvilad

Sov med mig - en podd att somna till

Hej du som kommit ända hit ner. Har du undvikt att fatta några beslut, trycka på några knappar? Skulle du hellre vilja ha ett avsnitt av podden Sov med mig serverat här och nu?

Okej då. Här kan du lyssna direkt på senaste avsnittet