Tack du som laddat ner det färdiga gratis-passet Eurovison 2019 som vattengympa. För att göra det lättare för dig (och mig) hittar du nu allt material till passet här, videor, texter & teckningar. Jag vill påminna dig om att du kan byta ut låtarna, ändra turordning på rörelserna och vips har du helt nya pass.

Bli så mycket bättre på att göra egna pass

För dig som vill höja din kompetens som vattengympaledare ännu mer ska absolut kolla in om det är några aktuella kurser /workshops på gång. Har du tur står sommarkursen Gör ditt bästa vattengympapass på tur…

Över till Eurovison 2019 som vattengympa

Du kan lära dig massor om att göra egna pass även med det här färdiga passet. Vi börjar med de korta videosnuttarna. En för varje låt typ, nästan. Längst ner hittar du teori-genomgången och passet i text & teckningar (enstaka streckgubbar, där har jag utvecklingspotential).

0. Intro

0. Intro - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

1. Uppvärmning

1. Uppvärmning Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

3. Smidighet ben/höfter

3. Smidighet ben/höfter - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

4. HIIT

4. HIIT - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

5. Till styrka vid väggen

5. Till Styrka vid väggen - eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

6. Styrka vid väggen

6. Styrka vid väggen - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

7. Flytredskap Styrka

7. Flytredskap/Styrka - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

8-11. Flytredskap

8 - 11. Flytredskap - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

12. Sista dansen

12. Sista dansen - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

13. Nervarvning

13. Nervarvning - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.

14. Eftervärmning

14. Eftervärmning - Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.Teori-genomgång Eurovison 2019 som vattengympa

Teori-genomgång Eurovision 2019 som vattengympa
Watch this video on YouTube.
Lyssna hellre än titta, dålig bildkvalitet men superkvalitet på det jag säjer 🙂

Passet i text & teckningar

I Del 1 hittar du länkar till alla video-klipp som nu ligger här också plus länkar till spellistan både på Spotify & Youtube. Ps. gilla/följ gärna när du ändå är där. Alla länkar är samlade. Alla låtar är pulsade. Den pdf-en behöver du inte skriva ut. Den funkar bäst online men går naturligtvis att skriva ut den också.

I Del 2 hittar du alla rörelser till alla låtar i text och enstaka teckningar (streckgubbar). Det kan vara bra att skriva ut och fixa till så att det passar dig.

För säkerhets skull lägger jag innehållet i pdf:en här som bilder för det verkar som om vissa har svårigheter med pdf. Men ska du använda passet behöver du ordna så du har program att ladda ner och öppna pdf. Det blir så mycket enklare att skriva ut och hantera.

Kul att du är så här intresserad av att leda bra vattengympa

Det du skulle kunna ge mig tillbaka är att berätta om vad du tycker är positivt med att få ett gratis färdigt vattengympa-pass och hur du använder det. Det tror jag många skulle uppskatta att bli tipsade om. Hur du utvecklar och tar tillvara den här gåvan. För så ska det vara. Jag blir också glad av det. Jag blir också glad av konstruktiv kritik, dvs förslag på förbättringar. Jag vill bara få sagt att när jag spelade in det här var jag väldigt novis på att spela in video. Där är jag min värsta kritiker.

Tycker du det här låter kul fyller du bara i den här enkäten. Där finns också möjlighet att ladda upp foto och ge mig tillåtelse att använda din recension/rekommendation här på hemsidan. Det är frivilligt förstås. Alla som fyller i enkäten får hur som en liten present som tack. Ledtråd: Spellista på Spotify

Avslutningsvis, du tar din förmåga att göra egna pass till en helt annan nivå om du kör Bootcamp Gör ditt Bästa nästa vattengympa-pass.