Vi kör det här på ett sätt som passar lata och smarta. Gör så här..

1. Kolla igenom det som står här

Här får du snabbt och lätt en överblick så att du verkligen får din belöning, workshopen med tips och träning för en bättre start på din dag.

2. Kolla sen din mail

Det första smarta att göra när du kollat in det viktiga på den här sidan är att kolla din mail på den mailadress du angav. Om mailet med naturlig träning för lata och smarta från mig, Lisel Humla inte finns i din inbox kolla då skräppost, kampanjer och liknande.

3. Godkänn mail från Lisel Humla

När du hittar mailet gör då så att mail från mig hamnar på ett bättre ställe för dig. Det är det absolut lataste och smartaste att göra. Tro mig. Vet du inte riktigt hur det går till är det väl värt att ta reda på det. Det kommer att ha glädje av för att hålla ordning på vilka mail du vill ha och var.

4. Klicka på bekräfta och få din belöning

Sen är det bara att klicka på Bekräfta-knappen i mailet. Och med ”vändande post” får du ett mail tillbaka med din belöning. Redan här har det lönat sig att se till att mail från mig, Lisel Humla hamnar där du lätt ser dem.

Vad nöjd jag är med att kunna guida dig med en nummer-lista. Sånt gör en gympafröken glad. Märker du att instruktionerna skulle behöva förtydligas eller så skriv gärna tillbaka till mig. Du har ju mail att direkt svara på…

Vill du kolla in mer på Urforma.nu?

Det var kanske det du ville göra från början. I mailet med belöningen hittar du länk tillbaka till Urforma.nu. En sajt väl värd att surfa runt på för dig som uppskattar träning för lata & smarta….